Zeer prettig contact
Uw beoordeling
zeer goed
zeer goed
uitstekend
Bedankt voor uw compliment. Het belang en de wensen van onze klanten staat altijd voorop. Wij zijn blij dat wij u daarin goed hebben kunnen helpen en zijn u graag van dienst...
In conflict gekomen met mijn werkgever en Juristen ArbeidsRecht Nederland gevraagd om te bemiddelen. Dat is zeer goed gegaan.
Dus dik tevreden over hum manier van werken en het resultaat.
Erg tevreden over de vakkundige, vriendelijke en meelevende manier waarop ik geholpen ben.
Goede hulp met goed resultaat
Onlangs contact gezocht in een te late fase van de onderhandelingen eigenlijk, toch nog goed geholpen door hun zeer snelle reacties en contact. Dank daarvoor !
Het werd snel duidelijk dat ze...
Fijn dat we jou goed hebben kunnen helpen en je tevreden bent over onze dienstverlening. Het mooiste is inderdaad als onze juristen al aan het begin van het traject de onderhandelingen kunnen...
Enorm goed ik raad het iedereen aan in de zelfde situatie.
Ik ben zeer tevreden over hetgeen wat mevrouw Raterink heeft betekend, in deze voor mij, lastige situatie.
Met name het snelle handelen en reageren is fijn.
Bedankt voor uw positieve feedback. Het is goed om te horen dat onze jurist mevrouw Raterink een belangrijke rol heeft gespeeld in het oplossen van uw ontslag situatie.
Vriendelijke groeten,...
Zeer Goed