Nanette van der Kraan

Goed en fijn geholpen

Uw beoordeling

Na het invullen van het formulier op de website, dezelfde dag al gebeld. De dag erna telefonische afspraak en alles doorgenomen. Snelle opvolging, heldere uitleg en betere uitkomst. Top!

silvia van doeveren

Super goed geholpen e

een 10

Vivièn Raterink

Ik heb de ondersteuning van Vivièn Raterink heel fijn ervaren. Het voelde goed en vertrouwd. Heb mijn verhaal kunnen doen en zij heeft het echt goed opgepakt allemaal. Zij is scherp en alert, houden... Ik heb de ondersteuning van Vivièn Raterink heel fijn ervaren. Het voelde goed en vertrouwd. Heb mijn verhaal kunnen doen en zij heeft het echt goed opgepakt allemaal. Zij is scherp en alert, houden zo!

Ina duijf

Geweldig

Debbie

De juristen van Arbeidsrecht Nederland hebben mij goed verder kunnen helpen bij mijn vaststellingsovereenkomst en aanvullingen gegeven waar ik zelf niet uit zou zijn gekomen.

Erg tevreden

Benu

Je word snel en goed geholpen.

D.Demir-Tasti

Ik vond dat u (Vivien Raterink) zeer goed bereikbaar was. U toonde begrip voor mijn situatie. Het ging heel snel en heel duidelijk. Dus ik heb niet echt minpunten voor u.

Misschien een...

Misschien een kleine tip. Een kleine foto gezien deze tijd (alles digitaal), zodat je client een beeld voor zich heeft. Misschien kunnen jullie hier iets mee.

Uw beoordeling

Ik vond dat u ( Vivien Raterink) zeer goed bereikbaar was. U toonde begrip voor mijn situatie. Het ging heel snel en heel duidelijk. Dus ik heb niet echt minpunten voor u.

Misschien een...

Amy

Zeer goede en proffesionele begeleiding.

Uw beoordeling

Er werd goed geluisterd naar mijn verhaal en er werd steeds in overleg kordaat gehandeld. Mijn contactpersoon was ook steeds goed bereikbaar en hield mij op de hoogte tijdens de hele gang van... Er werd goed geluisterd naar mijn verhaal en er werd steeds in overleg kordaat gehandeld. Mijn contactpersoon was ook steeds goed bereikbaar en hield mij op de hoogte tijdens de hele gang van zaken.

M.S.

Deskundige en professionele ondersteuning :)

Uw beoordeling

Ik ben door de juristen van Juristen Arbeidsrecht Nederland bij mijn procedure van het begin tot het eind op zeer deskundige en professionele wijze bijgestaan. Daarbij verliep het contact zonder... Ik ben door de juristen van Juristen Arbeidsrecht Nederland bij mijn procedure van het begin tot het eind op zeer deskundige en professionele wijze bijgestaan. Daarbij verliep het contact zonder meer accuraat en heel plezierig.

Peter Agterberg

Zeer professionele begeleiding.