I.H.

Ik ben enorm geholpen door Juriste Anne van Kerkhof.

Uw beoordeling

Ik heb Anne van Kerkhof ervaren als een empathisch en begripvol persoon met verstand van zaken die snel handelt. Ik kan haar bij iedereen aanraden. Ik ben erg blij dat ik contact op heb genomen met... Ik heb Anne van Kerkhof ervaren als een empathisch en begripvol persoon met verstand van zaken die snel handelt. Ik kan haar bij iedereen aanraden. Ik ben erg blij dat ik contact op heb genomen met Juristen ArbeidsRecht Nederland.

Wieke

De dienstverlening van Trude heb ik als professioneel, betrokken en ondersteunend ervaren.

Zeer goed

Joep

Doortastend en kundig

Uw beoordeling

Ik heb de dienstverlening van Anne als zeer prettig ervaren. Ze was altijd heel helder, vriendelijk en duidelijk in haar reacties. Ze reageerde ook altijd snel. Dat maakte haar voorspelbaar en dat... Ik heb de dienstverlening van Anne als zeer prettig ervaren. Ze was altijd heel helder, vriendelijk en duidelijk in haar reacties. Ze reageerde ook altijd snel. Dat maakte haar voorspelbaar en dat was in de periode waar ik doorheen ben gegaan heel fijn. Ze was ook altijd heel stipt en proactief in haar mails waarin ze vroeg om een update en ze was altijd makkelijk benaderbaar, ook telefonisch. Als iemand juridische bijstand nodig heeft is zij zeker aan te bevelen!

Martijn Versteeg

Goed en degelijk vriendelijk advies

Simon

Complimenten voor u professionaliteit en hulpvaardigheid.

Uw beoordeling

Vivièn hartelijk bedankt voor het bijstaan van mij in dit proces en complimenten voor jou professionaliteit en hulpvaardigheid, Dank!

Cindy Gohij

Een goede en snelle afhandeling van mijn samenstellingsovereenkomst.

Uw beoordeling

Ik heb de samenwerking met Anne van Kerkhof als erg prettig ervaren. Alles is in goed overleg gegaan, snel en goed afgehandeld. Nogmaals heel erg bedankt.

Groetjes Cindy

Diego Matulessy

Zeer tevreden

Hallo Mevrouw Raterink,

Hallo Mevrouw Raterink,

Ik wil u ten eerste hartelijk bedanken voor het bijstaan in deze zaak. Ik het zeer prettig ervaren met name dat u voor mij de tijd neemt om naar mijn herhaal te luisteren en hier op in te spelen. Communicatie wat u heeft gedaan naar mijn werkgever toe was helder duidelijk en is allemaal uiteindelijk snel afgehandeld. Vond het zeer prettig om u aan mijn zijde te hebben gehad als jurist. U denkt goed met mij mee om zo een juiste voorstel op papier te zetten. Wil u nogmaals bedanken voor u tijd en inzet in deze zaak.

Mvg Diego Matulessy

Ahcene

Zeer professionele en objectief

Zeer tevreden

E. Jilleba

Snel, accuraat en eerlijk.

Uw beoordeling

Mevrouw Raterink heeft mijn adviesvraag betreffende de vaststellingsovereenkomst dezelfde dag opgepakt. Ondanks dat het met mijn werkgever niet helemaal soepel verliep zat zij er iedere keer weer... Mevrouw Raterink heeft mijn adviesvraag betreffende de vaststellingsovereenkomst dezelfde dag opgepakt. Ondanks dat het met mijn werkgever niet helemaal soepel verliep zat zij er iedere keer weer boven op. Zij is eerlijk in wat de mogelijkheden zijn en legt alles goed uit.

Ik

Goede steun en toeverlaat in lastige periode

Ben zeer goed geholpen.