Vlot en deskundig geholpen.

Uw beoordeling

Ik heb deze als zeer prettig ervaren.
Met name de snelheid van de mailwisseling en de telefoontjes vooraf aan mij gericht, vond ik verhelderend.
Ook de transparantie in de communicatie...
Ik heb deze als zeer prettig ervaren.
Ook de transparantie in de communicatie tussen u en mijn werkgever was prettig.
Het is voor mij een onbekend gebied en met de juridische taal erbij, voelde het vertrouwd dat ik deze overeenkomst aan u kon overlaten.

Hendrik Slotboom

Mijn behoeften zijn perfect behartigd en dit met een uiterst aangename manier van communiceren.

Uw beoordeling

Mirjam & Avner hebben mij door een onplezierig tijd heen geholpen, zorg gedragen voor alle communicatie en al mijn belangen behartigd bij mijn voormalig werkgever. Bovendien deden ze dit op een... Mirjam & Avner hebben mij door een onplezierig tijd heen geholpen, zorg gedragen voor alle communicatie en al mijn belangen behartigd bij mijn voormalig werkgever. Bovendien deden ze dit op een aangename en professionele manier. Ze nemen cliënten uiterst serieus en zijn bereid zich te verdiepen in elke mogelijk voorkomende situatie. Ik had zonder hen nooit hetzelfde voor elkaar kunnen krijgen. 1000 maal dank, jullie zijn geweldig.

Accuraat, Prettig, Verhelderend

Geachte mevrouw van Kerkhof, beste Anne,

Bedankt voor uw hulp en advies.
Geachte mevrouw van Kerkhof, beste Anne,

Bedankt voor uw hulp en advies.
Het was fijn dat u het heft in handen nam en zonder er doekjes om heen te wikkelen de overeenkomst naar tevredenheid te kunnen tekenen.
Correcte behandeling, korte lijnen, duidelijk en snelle respons!

Sylvia Anderson / CWT

Prima, professioneel en zeer tevreden.

Uw beoordeling

Ik ben zeer tevreden en het was zeer verstandig dat ik jullie advies heb geraadpleegd. De samenwerking met Emerald Dunbar, zowel mondeling als schriftelijk, was heel verhelderend en ik heb dit als... Ik ben zeer tevreden en het was zeer verstandig dat ik jullie advies heb geraadpleegd. De samenwerking met Emerald Dunbar, zowel mondeling als schriftelijk, was heel verhelderend en ik heb dit als "leek" in zo'n onverwachte, onbekende situatie als fijne ondersteuning ondervonden. Nogmaals mijn hartelijke dank voor haar professionele hulp.

Deskundig advies door betrokken medwerkers!

Uw beoordeling

Gelukkig is een periode van onzekerheid afgesloten met het ondertekenen van de vaststellingsovereenkomst.
Mijn vrouw en ik hebben uw ondersteuning bij de totstandkoming van deze overeenkomst als zeer prettig ervaren.
Vanaf het begin hebben we vertrouwen gehad in uw deskundigheid en betrokkenheid. Dat geldt trouwens ook voor uw voorganger.
U heeft zich goed in het dossier verdiept en de wisseling van begeleiding is daardoor goed verlopen.
U kunt goed luisteren en in de conceptmails die daar meestal op volgden konden wij ons goed vinden.
De opties zijn altijd goed duidelijk gemaakt en u gaf ons de ruimte om keuzes te maken waarbij we ons goed voelden.
Alle ( bel) afspraken zijn nagekomen.
Mocht zich in de toekomst weer een soortgelijk probleem voordoen zullen we zeker een beroep op u doen!

verpieegkundige

Uitstekende dienstverlening.

Uw beoordeling

Heb deze juriste als zeer zakelijk en duidelijk ervaren.
Het eindresultaat ben ik tevreden over

De communicatie en snelle adequate behandeling van mijn dossier heb ik als zeer positief ervaren

Uw beoordeling

De communicatie en dienstverlening met Mirjam heb ik als zeer positief ervaren. Snelle reacties op vragen en communicatie met de werkgever. Om de vaststellingsovereenkomst te verbeteren is het... De communicatie en dienstverlening met Mirjam heb ik als zeer positief ervaren. Snelle reacties op vragen en communicatie met de werkgever. Om de vaststellingsovereenkomst te verbeteren is het onderste uit de kan gehaald met een zeer positief resultaat.
Mirjam heeft zelf de maximaal haalbare resultaten voorgesteld en deze (financieel) nagenoeg geheel behaald. Verder heeft ze nog extra zaken waaronder outplacement bij de werkgever bedongen.

S. Bouman

Ik heb mij door Anne van Kerkhof laten bijstaan als jurist gedurende de onderhandelingen omtrent mijn vaststellingsovereenkomst. Anne is uitermate vakbekwaam en kon mij goed adviseren. Hoewel Anne... Ik heb mij door Anne van Kerkhof laten bijstaan als jurist gedurende de onderhandelingen omtrent mijn vaststellingsovereenkomst. Anne is uitermate vakbekwaam en kon mij goed adviseren. Hoewel Anne erg druk was, verliep de correspondentie via mail en telefoon soepel. Kortom, ik beveel Anne als arbeidsjurist zeer aan.

Snel, kundig, persoonlijk en doeltreffend

Beste Anne van Kerkhof,

Heb al aangegeven dat ik je ga missen omdat we elkaar toch bijna dagelijks aan de lijn hebben gehad in deze voor mij indringende periode.

Was blij...
Beste Anne van Kerkhof,

Was blij met je rustige, gedetailleerde, kordate, kundige ondersteuning en opvolging waarbij je goed aansloot bij de case in combinatie met mij als persoon. Had echt het gevoel dat je er was voor me in het verdedigen en opvolgen van mijn belangen.

Ook tijdens de mediation heb ik je als een professional ervaren waarbij je de afwegingen zakelijk op een rij zette en mij betrok in de voorstellen om er snel uit te komen.

Je persoonlijke motivatie en drive om op te komen voor mensen in een underdog positie heeft hierin een positieve werking die veel vertrouwen wekt.

Hoop dat je baas zuinig op je is want je bent echt een visite kaartje voor het arbeidsrecht!

Rest me je nog veel geluk en wijsheid toe te wensen en sluit ik af met mijn lievelingsgedicht, gewoon omdat het kan en omdat het rust en relativering geeft in mijn bestaan.

De witte waterlelie

Ik heb de witte water-lelie lief,
Daar die zoo blank is en zoo stil haar kroon uitplooit in ’t licht.
Rijzend uit donker-koelen vijvergrond,
Heeft zij het licht gevonden en ontsloot toen blij het gouden hart.
Nu rust zij peinzend op het watervlak en wenscht niet meer……

Het ga je goed.

Gr. Paul de Ridder.

Professioneel, goed met oog voor de betrokkene

Uw beoordeling

Mijn bemiddeling is door mevrouw Anne van Kerkhof behandeld en ik ben er zeer tevreden over. Bekwaam advies, goed overleg. De constructie met de vaste prijs voor de betrokkene is een zeer... Mijn bemiddeling is door mevrouw Anne van Kerkhof behandeld en ik ben er zeer tevreden over. Bekwaam advies, goed overleg. De constructie met de vaste prijs voor de betrokkene is een zeer belangrijke factor die de drempel verlaagd jezelf goed te laten bijstaan door een jurist. Kan jullie alleen maar van harte aanbevelen, wat ik ook zal doen.