Beekum

Ik ben uiterst tevreden over de hulp, snel, secure, duidelijk, vriendelijk ..alleen maar positief !!

Uw beoordeling

Ik kan juristen arbeidsrecht nederland aanbevelen bij juridisch advies/ transitievergoeding check oid .
Ik ben bijgestaan door mevrouw A Kerkhof, zij is snel, duidelijk en zeer hulpvaardig, gaat direct aan de slag en heeft bij mijn ex werkgever wel direct reactie verkregen !!

Perfect geregeld.

Uw beoordeling

Helaas werd ik noodgedwongen ontslagen.
Helaas werd ik noodgedwongen ontslagen.
Aangezien ik een rechtsbijstandsverzekering bij Achmea had wendde ik mij eerst tot hen. Nadat ik de juriste vele malen wees op de fouten die zij maakte heb ik besloten om naar transitievergoeding over te stappen.
Had ik dat maar eerder gedaan.
In korte tijd wist mevrouw Melenhorst de case over te nemen en, voor mij, zeer naar tevredenheid positief af te sluiten.
Misschien onnodig om te zeggen dat ik mijn verzekering bij Achmea rechtsbijstand direct heb opgezegd.
Echt petje af voor transitievergoeding.nl en petje af voor mevrouw Melenhorst die een case moest overnemen die eigenlijk al was gestart.

Ad van Horen

Super geholpen

Uw beoordeling

Erg prettig geholpen, geadviseerd in duidelijke taal. Resultaat was zeer bevredigend. Zal een ieder graag JAN aanbevelen als ze in een dergelijke situatie terecht komen.

Een juristen kantoor die staat voor wat ze zeggen.

Uw beoordeling

Na een reorganisatie wilde mijn werkgever mijn ontslaan, in het bedrijf werkte er op dat moment nog meerdere uitzendkrachten ik was zelf al erg lang werkzaam in het bedrijf voor mij voelde dit niet... Na een reorganisatie wilde mijn werkgever mijn ontslaan, in het bedrijf werkte er op dat moment nog meerdere uitzendkrachten ik was zelf al erg lang werkzaam in het bedrijf voor mij voelde dit niet goed, ik heb dan ook niet de vaststellingsovereenkomst getekend die mij werd aangeboden het gevolg was dat het bedrijf naar het UWV moest om een ontslagvergunning aan te vragen voor mij.
Van af dat moment heb ik contact gezocht met Juristen Arbeidsrecht Nederland en kreeg ik als jurist aangewezen mevrouw Wendela Melenhorst, na een prettig kennismaking gesprek heb ik mijn dossier naar haar op gestuurd en heeft zij alles doorgenomen, via de mail hielden wij contant over diverse lopende zaken.
Nadat ik van het UWV mijn ontslagaanvraag had ontvangen heb ik een afspraak gemaakt bij mevrouw Melenhorst op kantoor, in een tijds bestek van 1.30 uur spitte zij het bedrijf door en ik moet zeggen mijn werkzaamheden zijn best uitgebreid, mevrouw Melenhorst deelde mij mede dat zij een goede kans van slagen zag om deze zaak bij het UWV te gaan winnen, vervolgens heeft zij haar eerste verweer voor mij geschreven, de uitslag van het UWV was dan ook verrassend er volgde een tweede ronde naar opnieuw weer veel bewijs last te hebben aangeleverd heeft mevrouw Melenhorst voor mij het tweede verweer schrift geschreven en ik moet zeggen dat ook dit verweer schrift uitstekend in elkaar zat, de uitslag van het UWV was in mijn voordeel de werkgever kreeg geen ontslagvergunning, dank zij Wendela Melenhorst heb ik mijn zaak gewonnen, alleen was mij dit nooit gelukt, de kennis en vakbekwaamheid van mevrouw Melenhorst hebben er tot toe gedragen dat voor mij de zaak tot een goed einde is gekomen.
Juristen Arbeidsrecht Nederland en in het bijzonder Wendela Melenhorst hartelijk dank voor al dat geen wat jullie voor mij hebben gedaan.

47 jarige chemicus in transitie

Met een heldere stijl en korte lijnen bij het onderhandelen van mijn overeenkomst.

Uw beoordeling

Julia Groen heeft een zeer feitelijke en heldere stijl van aanpakken. Ze is prima in staat de emotionele component daarbij ook de juiste ruimte te geven. Ik ben prima tevreden over het eindresultaat.

Een zeer professioneel en kundige jurist.

Uw beoordeling

- communicatie zeer correct (tijdig, snel, statusmeldingen)
- toon van de communicatie wat mij betreft wat te zakelijk (ik voel me hierdoor niet heel persoonlijk benaderd)
- zeer...
- communicatie zeer correct (tijdig, snel, statusmeldingen)
- zeer grondige check op de vso, voor mijn gevoel meer dan je zou mogen verwachten (dat geeft mij het gevoel dat ik niet hoef te twijfelen over de kwaliteit van dienstverlening)
- de laatste mail is zeer prettig om te ontvangen (vnl omdat je die niet meer verwacht geeft dit het gevoel geen nummer te zijn, maar een echte klant ;-))

Deskundige ondersteuning

Uw beoordeling

Ik heb de communicatie en dienstverlening als positief ervaren: er werd snel gehandeld, het contact was prettig met daarbij heldere uitleg over de mogelijkheden, en tot slot een goede uitkomst... Ik heb de communicatie en dienstverlening als positief ervaren: er werd snel gehandeld, het contact was prettig met daarbij heldere uitleg over de mogelijkheden, en tot slot een goede uitkomst waarmee ik dit traject tevreden af kan sluiten.

Deskundig, snelle (re)actie, heldere uitleg, kortom TOP!

Uw beoordeling

De goed en betrouwbaar uitziende website en de heldere uitleg daarin hebben mij doen besluiten contact op te nemen met Juristen Arbeidsrecht Nederland om mijn VSO te laten beoordelen. Het eerste... De goed en betrouwbaar uitziende website en de heldere uitleg daarin hebben mij doen besluiten contact op te nemen met Juristen Arbeidsrecht Nederland om mijn VSO te laten beoordelen. Het eerste telefonische contact met dhr. mr. Robin Sieverdink verliep erg prettig en heeft mij doen besluiten om verder met dit kantoor in zee te gaan.

Het stokje is verder overgenomen door mevr. mr. Julia Groen die mijn VSO heeft beoordeeld en met mijn werkgever in onderhandeling is gegaan met als resultaat een "UWV-vriendelijke" VSO, een (fors) hogere transitievergoeding en een (eveneens fors) hogere vergoeding voor de gemaakte juridische kosten. Verder heeft zij mij voorzien van nuttige tips en aanwijzingen m.b.t. het aanvragen van een WW uitkering. Tijdens het hele proces ben ik prima op de hoogte gehouden en is mij eerst om toestemming gevraagd waar dat nodig was.

Ondanks het feit dat wij nooit persoonlijk kennis hebben gemaakt (alle communicatie verliep per email of telefonisch), heb ik de contacten met mevr. Groen als zeer prettig ervaren en ben ik meer dan tevreden over haar inzet en het door haar bereikte resultaat. Mevrouw Groen, zeer bedankt!

Jolanda

Een heel fijne ervaring gehad met dit kantoor!!

Uw beoordeling

Wat een fijne begeleiding heb ik gehad van ‘mijn’ jurist Mr. Julia Groen. Ik heb mijzelf laten leiden door de positieve waarderingen op internet en dat is een goede keuze geweest.
Ik hoop...
Ik hoop uiteraard het kantoor nooit meer nodig te hebben, maar mocht de situatie zich toch weer opnieuw voordoen hoef ik niet lang na te denken.

Rob

Top!!!

Uw beoordeling

Ik ben geholpen door Anne van kerkhof.
Ik ben zeer te spreken op de manier hoe ik geholpen ben,ik had dit zelf niet voor elkaar gekregen.
Er is duidelijk en netjes gecommuniceerd en...
Ik ben geholpen door Anne van kerkhof.
Er is duidelijk en netjes gecommuniceerd en erg snel gehandeld en tegen een erg nette prijs.
Ik adviseer iedereen aan om voor deze juristen te kiezen!