Cor Den Hartog

Snelle en duidelijke hulp in normale taal

Uw beoordeling

Ik heb geen andere ervaring met arbeidsjuristen maar ik denk dat niet makkelijk te evenaren is, zeer goed geholpen in duidelijke, begrijpelijke taal

Vlot en netjes geholpen

Uw beoordeling

We zijn goed geholpen met een vlotte afhandeling van onze VSO.

D Peeters

Snel goede rechtvaardige hulp!

Beste mevrouw van kerkhof,

Beste mevrouw van kerkhof,

Ik wil u ontzettend erg bedanken voor alle hulp die ik heb gehad! De samenwerking met u was heel prettig! Ook vond ik het heel fijn dat er heel snel op alle mails gereageerd werd en dat u goed bereikbaar was. Juristen Arbeidsrecht Nederland is echt een aanrader!

Ingrid Laros

(Bewerkt)

Deskundige ondersteuning.

Uw beoordeling

Duidelijke communicatie, zowel mondeling als schriftelijk. De voor- en nadelen van het voorstel uitgebreid toegelicht, waardoor de beslissing zonder twijfel genomen kon worden.

T Roeloffs

Deskundige hulp

Uw beoordeling

Problemen op het werk? Schakel een jurist in van Juristen Arbeidsrecht Nederland! Wij zijn prima bijgestaan, met heldere deskundige adviezen.

Zeer professioneel, adequaat, en vooral met een menselijke maat

Uw beoordeling

Recentelijk geholpen door mevrouw Anne van Kerkhof, zij verstaat haar vak als geen ander. De VSO , of wat er voor doorging , van mijn werkgever was verre van volledig en correct. Mevrouw van Kerkhof... Recentelijk geholpen door mevrouw Anne van Kerkhof, zij verstaat haar vak als geen ander. De VSO , of wat er voor doorging , van mijn werkgever was verre van volledig en correct. Mevrouw van Kerkhof heeft ervoor gezorgd dat de onderhandelingen met mijn werkgever boven verwachting zijn gelopen.

Juridisch ben ik enigszins onderlegd , maar dit is specialistenwerk.

Voor iedereen die nog twijfelt, ga in zee met JAN!

De hulp met het correct en WW vriendelijk opstellen van de VSO is onmisbaar. Ook de hoogte van de transitievergoeding was na onderhandeling fors hoger.

Zelf had ik dit nooit gekund. Ook de juridische kosten zijn grotendeels ten laste gekomen van mijn werkgever.

Nogmaals bedankt Anne van Kerkhof , je krijgt van mij een dikke 10!

Ik heb goed advies gehad, blij mee omdat ik er zelf helemaal geen verstand van heb!

Uw beoordeling

De communicatie en de dienstverlening heb ik als zeer prettig, deskundig en geruststellend ervaren. Duidelijke communicatie en een snelle reactie op mijn vaststellingsovereenkomst en het oppakken... De communicatie en de dienstverlening heb ik als zeer prettig, deskundig en geruststellend ervaren. Duidelijke communicatie en een snelle reactie op mijn vaststellingsovereenkomst en het oppakken daarvan.

Het moet eerlijk gezegd nog even tot me doordringen dat mijn werkgever heeft besloten alles in te trekken, het geeft me ruimte om nu voor mezelf naar een andere geschikte baan te zoeken.

Nogmaals heel erg bedankt en mocht ik weer hulp nodig hebben dan weet ik de weg en ik zal ook zeker vrienden en bekenden naar jullie dienstverlening verwijzen.

Uitstekende dienstverlening

Uw beoordeling

De dienstverlening en de communicatie waren uitstekend. Ik ben op ieder moment op de hoogte gehouden , en de snelheid van handelen was prima

Peter

To the Point, transparant en heldere adviezen

Beste Anne,

Beste Anne,

Wat heb je mij reuze goed ondersteund in deze lastige kwestie. Uiteindelijk is het met jou hulp naar mijn tevredenheid opgelost en kan ik me nu weer richten op mijn verdere toekomst.

Correcte en snelle behandeling gehad van Juristen ArbeidsRecht Nederland!

Goedemorgen mevrouw Van Kerkhof,

Goedemorgen mevrouw Van Kerkhof,

Ik heb gisteren inderdaad getekend zoals ik u meldde. Het was voor mij best een emotioneel moment maar ik weet ook dat ik hier goed aan heb gedaan. Met uw hulp c.q. uw advies is het dan ook precies gegaan zoals ik heb gewenst. Mijn dank aan u is daarom uitermate groot. Ik ben heel tevreden op de (duidelijke) manier waarop u alles in gang heb gezet en afgerond. Ik kan dit hoofdstuk uit mijn leven dan ook rustig en naar tevredenheid afsluiten.

Als ik nog vragen heb zal ik u uiteraard bellen of mailen.

Nogmaals hartelijk dank voor uw duidelijke adviezen en correcte werkwijze en ik vind het heel fijn dat dit positief is afgerond.