Monique Kallenbach

Snel leuk verpakt en met een handgeschreven bedank kaartje persoonlijk aan mij gericht dat vind ik top

Carlín van Berkel

Klantvriendelijk en behulpzaam, snelle levering en met zorg ingepakt.

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Wanneer er bepaalde producten uit de webshop zijn, is het handig om te weten dat jullie ‘t wel na kunnen bestellen of bijv. dat de XS variant naast de aangegeven M maat, ook leverbaar is. Jullie... Wanneer er bepaalde producten uit de webshop zijn, is het handig om te weten dat jullie ‘t wel na kunnen bestellen of bijv. dat de XS variant naast de aangegeven M maat, ook leverbaar is. Jullie hebben dat aan mijn man toen doorgegeven, wat erg fijn was!

Rico Spaans

Super!

Vera

Top

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Mooie producten, snelle levering.

Jolanda Bobeldijk

Ga zo door

Petra

Helemaal goed

Jette Keizer

Leuke oorbellen voor een oké prijs. Alles was schattig verpakt met een persoonlijk bedankje voor de bestelling.

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Tip; veel oorbellen staan geen afmetingen bij, dit is lastig inschatten vanaf een foto wat de diameter /lengte is. Hierdoor had ik niet van alle producten de verwachte maat

Sybren Wansink

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Neehoor ga zo lekker door!

Angelica Faassen

Fijne site

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

De oorbellen zijn op tijd geleverd