Ik heb oorbellen besteld. Genoeg keuze, makkelijk te bestellen, op tijd thuis bezorgd door de brievenbus. Leuk dat er een handgeschreven kaart voor mij persoonlijk bij zat!

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Ik vond het moeilijk inschatten hoe groot de oorbellen waren. Ik zou het handig vinden als er een foto bij was ban iemand die ze draagt of als er een lineaal naast lag.

In te doen. De sluitingen bleken niet te werken, dus onmogelijk om ze te dragen. Kocht zeer mooie oorbellen. Bij ontvangst controleer ik altijd de sluitingen van oorbellen alvorens ze
Ben hierdoor teleurgesteld door het artikel.
Dit staat los van de kwaliteit van de webshop.

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Gedetailleerdere foto’s oorbellen zou handig zijn.

Fabiola Asselmans

Ben erg tevreden over de snelle levering en het persoonlijke tintje dat er aan gegeven wordt d.m.v een handgeschreven kaartje dat erbij zat

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Mijn ervaring is goed, staat hierboven ook al beschreven

Top!

Stridje

Zeer goed vanaf bestelling tot levering. Snel zorgvuldig en ontzettend leuke sieraden echt een aanrader.

Geen verandering nodig.

Track and trace link die ik toegestuurd had gekregen werkte niet, ondanks dat was de bezorging snel!
Sieraden waren goed verpakt, ik had meerdere sieraden besteld voor meerdere mensen/kado’s....

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Misschien een tip om ergens te kunnen aangeven dat het om meerdere kado’s gaat qua zakje verpakking van karma. Nu moest ik ze in het plastic zakje verpakken ipv het leuke zalje van Karma.

Reactie Karma jewelrystore:

Hallo,
Bij het afrekenen is een mogelijkheid om cadeauverpakking te bestellen. En er is een ruimte om een opmerking/vraag neer te zetten bij je bestelling.
Groetjes
't Juffie

Tineke

Super snel geleverd en netjes verpakt . de armbanden zijn erg mooi en wil je als vrouw een stoere look de heren armbanden lengte maat 19 cm passen ook perfect bij mijn pols maat van 17 cm

Helmi

Helemaal tevreden, mijn oorbellen waren er de volgende dag al. Leuk dat er een persoonlijke boodschap bij zat!

Sophie

Snel en netjes geleverd!

Hele goede ervaring, snelle levering en keurige verzending! Niets aan op te merken als ik eerlijk ben...

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Ik kan eigenlijk geen verbeterpunt verzinnen! Ga zo door!