Daantje

Goed!

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Bij mij blijft de site vaak hangen. Maar dat kan ook eraan liggen omdat ik de bestellingen maak met mijn telefoon.

Alles is leuk en het is niet duur, helemaal niet voor echt zilver

Miranda

Snelle levering. Top

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Ik wilde oorknopjes. Stond voor 9 euro op site. Toen moest ik een keuze maken voor de maat en toen werd het bedrag verdubbeld. Toen maar niet gekocht

Heldere site, makkelijk aankoopsysteem

Mirjam

Super netjes verstuurd en ook nog een persoonlijk kaartje erbij !

Veel keus in sieraden. Snelle levering.

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Minder verpakkingsmateriaal gebruiken, want een grote doos voor drie kleine oorbellen is wat veel. Veel keus. Leuke sieraden. Ze zijn wel heel dun vergeleken met andere gekochte juwelen. Hierdoor... Minder verpakkingsmateriaal gebruiken, want een grote doos voor drie kleine oorbellen is wat veel. Veel keus. Leuke sieraden. Ze zijn wel heel dun vergeleken met andere gekochte juwelen. Hierdoor is de levensduur van de sieraden niet lang. De zilveren creolen zijn buigbaar en dat is niet wenselijk.

Goede ervaring, vond vooral het kaartje die met de handgeschreven was erg leuk! Vooral blijven doen :)

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Zoals hierboven gezegd, verder geen verbeterpunten

Veel keuze , vlotte levering, vriendelijk, aanrader!!!

Sanne van Schaik

Groot aanbod. Snelle en discrete verzending!

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Geen. Ik heb jullie aanbevolen bij vriendinnen

G. de Jong

Snelle levering, prijs/kwaliteit niet goed. Armbandje en enkelbandje zijn echt heel matig voor de gevraagde prijs.

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Ik bestelde 2 artikelen. Deze werden in 1 zakje geleverd. Artikelen waren voor 2 verschillende mensen en dus kwam ik een verpakking te kort. Antwoord op mijn mail dat het niet gebruikelijk is... Ik bestelde 2 artikelen. Deze werden in 1 zakje geleverd. Artikelen waren voor 2 verschillende mensen en dus kwam ik een verpakking te kort. Antwoord op mijn mail dat het niet gebruikelijk is artikelen per stuk te verpakken. Ik moest zelf maar cadeauverpakking bijkopen. Zeer slechte klantenservice. Dit kan echt niet meer in deze tijd. Ik zal bij deze store dus niet meer bestellen.