Linde Schat

Top

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Super tevrede over de oorbellen, alleen de sluitings van de ringetjes gingen heel moeilijk dicht

Meike van der Kruijs

Goed!

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

misschien fotos met aanbeelden van de sierraden dan kan je nog beter inschatten of je de sieraden leuk vindt

Heel erg klantvriendelijk, zeker nadat ik tot 2 keer aan toe de verkeerde en stukken sieraden had gekregen

- erg klantvriendelijk

Eva

Levering snel. Kettinkje in een plastic zakje.
Ziet er niet uit als je m cadeau wil geven.

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Verpakking. Als je sieraden verkoopt, maak er dan iets moois van.

Reactie Karma jewelrystore:

Hoi ,
Hoi ,
De kettingen krijgen wij vanuit de leverancier in zakjes zodat de sieraden netjes en onbeschadigd blijven. Wanneer je het als cadeau wilt geven heb je bij ons die optie om cadeauverpakking te bestellen, dan doen we de sieraden in een mooi doosje en pakken we het in.
Groetjes 't Juffie

Liv

Prettig, makkelijke site. Snelle levering en het persoonlijke kaartje was een leuke verassing

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Ik vind alleen de verpakking geen eer aan het sierraad doen..

Amy

Een erg snelle levering. Als er iets niet klopte in de gegevens, werd er meteen voor gezorgd dat er een mailtje uitging en er werd contact gezocht. Erg vriendelijk en leuke sieraden. Zeker een... Een erg snelle levering. Als er iets niet klopte in de gegevens, werd er meteen voor gezorgd dat er een mailtje uitging en er werd contact gezocht. Erg vriendelijk en leuke sieraden. Zeker een aanrader

N.v.t.

Tirz

Top winkel, precies wat ik zocht.

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Oorbellen lijken groter op de foto’s. Misschien op een model presenteren, dan heb je beter een indicatie van de grootte

4 oorbellen besteld en 2 teruggestuurd omdat ze niet geheel bevielen

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Een groot nadeel is het ontbreken van fotos met modellen of poppen. Het is nu namelijk heel moeilijk in te schatten hoe de sieraden in het echt zullen uitvallen, heel jammer.

Het ging heel makkelijk en werd snel bezorgd.