Ashley Marneef

Meer zoekfilters

Mo

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Beter duidelijk dat track en tracé mogelijk is
Ik heb er overheen gekeken
Ik zit nog steeds op mijn kerstcadeau pakketje te wachten

Reactie Karma jewelrystore:

Hallo,
Bij elke verzending van ons zit standaard een Track & Trace code, dit hoef je niet zelf aan te klikken. Je ontvangt van ons ook nog een mail met daar een link naar de Track & Trace

Sandra Kiesenberg

Netjes verpakt met een leuke kerstkaart erbij en alles snel binnen dus al met al prima service

Edwin

Zeer mooie & overzichtelijke web-show, uitnodigend om te shoppen. Goede kwaliteit sierraden.
Pakkende design

Duidelijk & overzichtelijk.

Marjolein

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Kids armbandje besteld maar bij ontvangst had de armband toch meer groenkleurige kralen dan bruin zoals beschreven op de website. Nu staat er wel dat het uiteindelijke resultaat afhangt van de... Kids armbandje besteld maar bij ontvangst had de armband toch meer groenkleurige kralen dan bruin zoals beschreven op de website. Nu staat er wel dat het uiteindelijke resultaat afhangt van de kralen die gebruikt worden maar zet er dan niet bij dat er bruine kralen gebruikt worden. De roze kleur van de kralen is in werkelijkheid veel zachter van kleur dan te zien op de website.

Pleun van de Geijn

Ik heb meerdere keren oorbellen besteld. Ze zijn precies wat ik wilde hebben. De oorbellen blijven mooi en waren er erg snel!

Snelle levering!

Snelle service en waar voor je geld! Ik ben erg blij met mijn nieuwe oorbellen

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Ik had 3 kleine oorbelletjes besteld en die zaten in een nogal grote doos. Wellicht is het een idee om hiervoor van die kleine envelopjes met bubbelplastic te gebruiken.

Anne

Prima! Goede, snelle service en erg blij met mijn aankopen! Aanrader!

Sterke punten, verbeterpunten of tips, we horen het graag!

Prima. Goede, snelle service en tevreden met mijn aankopen.

Zeer goede ervaring": was een pakje zoek wat niet hun schuld was. Toch hebben ze van alles voorgesteld om dit leed wat te verzachten. klasse!