Ab

Goed.

Duidelijke omschrijving.

Niet.

Zeer snelle en correcte levering.

Snelheid ?

Welkuswerk

In één woord duidelijk en goed in elkaar gezet zeker voor mij als ondernemer waar dit enorm van belang is duidelijkheid en eenvoudig en snel geleverd.

Ja super snel en gecontroleerd geleverd

Ja bij het bestellen van een product op het einde bij bestellingen beter aangeven om welk apparaat het ging zodat er een betere controle is wat met besteld heeft en voor welk toestel alleen een... Ja bij het bestellen van een product op het einde bij bestellingen beter aangeven om welk apparaat het ging zodat er een betere controle is wat met besteld heeft en voor welk toestel alleen een art.code zegt niet alles.

Ronald

Perfect

M.J.F. Ellenkamp

Verassend goedkoop. Zeer snelle levering. Kortom zeer tevreden.

Snelle levering, scherp tarief.

P. Ros- de Deugd, Lunchroom-Eetcafé Plein 10 (Den Houten Gert vof)

Goede site, makkelijk het artikel te vinden, snelle levering. Dus een gigant van een bedrijf.

in de kleine werelt

Zeer goed

bestellen en paar dagen later in huis

De ervaring qua bestelling en levering is altijd goed maar ik vind het jammer dat je altijd met de levering zelf een kortingcode krijgt toegestuurd die op dat moment nog maar 2 weken geldig is... De ervaring qua bestelling en levering is altijd goed maar ik vind het jammer dat je altijd met de levering zelf een kortingcode krijgt toegestuurd die op dat moment nog maar 2 weken geldig is terwijl je net voor ik weet niet hoeveel geld hebt besteld...zou klantvriendelijker zijn als de code geldt voor je volgende bestelling!

zie boven

Jairo kappers

(Bewerkt)

Vorige week woensdag 8-6 pinrollen besteld maar tot heden nog niet ontvangen... het betaalconsole deed het ook niet goed want hij gaf niks aan bij iDEAL dus heb ik hem op rekening besteld maar niet... Vorige week woensdag 8-6 pinrollen besteld maar tot heden nog niet ontvangen... het betaalconsole deed het ook niet goed want hij gaf niks aan bij iDEAL dus heb ik hem op rekening besteld maar niet wetende dat het dan bij betaling pas verzonden wordt...ik heb meteen de volgende dag betaald. Maar het nadeel is dat ze dus niet leveren de volgende dag en dat ze me laten stikken zonder pinrollen.. ik heb ze ook gebeld en uitgelegd dat ok ze dringend nodig had en toen ook gezegd dat het overgemaakt is en toen was het eigenlijk zo van "we zien wel"

Nu de pinrollen vandaag ontvangen op 16-06 en helaas allemaal vol met zwarte vlekken waarvan ik foto's heb..echt slecht!

Volgende keer bestel ik niet meer, erg jammer!

We brought pinnenrollen here with measurements of 57 47 12 but the rolls are actually 57 42 12. So the thickness rolls are less then what is advertised.