pamaba bvba

Ik blijf met jullie verder werken ! zeker weten !

snelheid !!!! super !

Alles prima maar 1 dag te laat geleverd. Bestelling buiten voor de deur gezet door de dhl. niets getekend en ze zeggen van wel.

vermeld niet op uw site dat er 1 dag levertijd is als u zich daar niet aan kunt houden. Wij hebben nu teveel geld betaald voor iets wat we zsm in huis moesten hebben maar het uiteindelijk toch niet... vermeld niet op uw site dat er 1 dag levertijd is als u zich daar niet aan kunt houden. Wij hebben nu teveel geld betaald voor iets wat we zsm in huis moesten hebben maar het uiteindelijk toch niet kregen.

Dominos pizza Woensel

5 dozen pinbonrollen besteld. Zelf per ongeluk een fout gemaakt in het afleveradres. Netjes opgelost.

Prima service

deco home

Ok

scherpe prijzen

zending was niet verstuurd omdat er geen huis nr bij stond een belletje had het snel opgelost kunnen worden we hadden nu zelf gebeld en daarna ging het goed.

Netjes volgens afspraak

Ervaring is goed. alles online geregeld snelle levering

goede prijs/kwaliteitsverhouding, snelle levering

Fijn!

Eerste keer dat ik iets hebt besteld. Ervaring is goed.

nvt

nvt

Levering is vertraagd waardoor het niet op tijd is. Het pakket is nog niet binnen en komt hoop ik vandaag. Medewerkers waren wel vriendelijk maar niet echt op de hoogte van mogelijkheden dhl.

Ik kreeg bericht dat mijn order vertraagd zou zijn ivm pasen. Tot mijn blije verbazing kwam die toch dezelfde dag nog binnen :)