Klantvriendelijkheid en nette montage monteur

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

betrouwbaar

nee

Rob v Oorschot

Alles van het begin tot het einde

Goede service

Ga zo door

NA

Deliver service was fast and very smooth

NA

Clijsen

Alles goed en netjes uitgelegd

Netjes gewerkt en goed advies gekregen

Geen verdere tips

B.van.Ieperen

Bij mij pas een nieuwe ketel geplaatst

Vloer verwarming

Er werd wel een kwaliteitscontrole achteraf uitgevoerd.

Ik heb gevraagd om een adviseur die het totaalplaatje zou bekijken omdat een gedeelte van het huis bestaat uit kantoor. De gaskosten voor het kantoor moeten apart verrekend worden.
Daarnaast...
Daarnaast wilde ik graag advies over een manier om minder gas te gebruiken.
De adviseur was een verkoper en kon mij niet voldoende helpen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

de opleiding van de monteur kan een stuk beter.
De controleur werd erg ongeduldig bij wat kritische vragen.

Henk Gerrits

Goede service en telefonisch contact als ze iets later waren dan afgesproken tijd.

goede service en snelle levering

Monteur harde werker

De “aftersales-service” en het onderhoud zijn voorbeeldig.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Rommel opruimen kan beter. Scherpe voorwerpen tussen de natte doeken meenen.

Snelle reactie

Het traject van offerte en koop waren prima. Daarbij was het bij andere partijen moeilijk om een offerte te krijgen. De service bij het plaatsen was minder.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De monteurs zouden zich wat beter kunnen voorstellen. Daarnaast was het een bende na plaatsing.

Reactie Kemkens CV-ketels:

Goedemiddag mevrouw Snepvangers,
Goedemiddag mevrouw Snepvangers,
Vervelend om te horen dat onze monteurs niet naar volledige tevredenheid hebben gewerkt. Dit wordt intern teruggekoppeld om zo onze dienstverlening te blijven verbeteren. Wij danken u voor uw review!
Kemkens

Christa C.

De klantvriendelijkheid, goede communicatie, professionaliteit en de monteurs hebben netjes gewerkt en alles schoon achtergelaten.

Service-gerichte medewerkers. Zij zijn goed bereikbaar, staan open voor de klant en denken mee. Tot dusverre uitermate tevreden over de kwaliteit van geleverde en geïnteresseerde cv-combiketel.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Waar kan ik het type cv vinden op de cv-combiketel (CWE-5)? Ik zie geen sticker en de handleiding is voor meerder typen cv-combiketels.