Zeer hulpvaardig

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

goede informatie, goede zorg

---

Christel de Quelerij-Faes

De installatie door de monteurs is mij goed bevallen, ruimde alles netjes op, waren vriendelijk en beleefd. Ketel werkt naar behoren. Had nergens zorgen over.

van aanvraag offerte tot het plaatsen van de cv-ketel werd naar alle tevredenheid uitgevoerd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Misschien iets meer uitleg over de instelling van de ketel, met name de temperatuur hoe deze is ingesteld vergeleken met de oude ketel.

Erik Slot

Vele zaken zoals drukvat etc. vernieuwd

goed advies

J van engelen

Niks

Ik beveel zeker niemand een ketel van jullie aan
Ik beveel zeker niemand een ketel van jullie aan
Heb de zzpers van jullie na onbeschoft gedrag dan ook na 30 minuten weg gestuurd en na dat ik de dag erna belde om me beklagt te doen word ik ook nog voor leugenaar uit gemaakt
En nu dus vandaag terwijl ik niks van jullie heb ontvang ik een rekening en deze mail
Omdat er pas een cv van jullie bij me is geplaatst
Terwijl ik niks van jullie heb

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Geen zzpers en normaal personeel aan de telefoon

J.luijben

Alles was wel positief

goed bedrijf. afspraken kloppen altijd en een goede service

zo doorgaan

Snel en goede service

Zeer vriendelijk monteur

Goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Thermostaat was helaas niet goed besteld en wordt nageleverd. Inmiddels vier dagen verder na plaatsing maar helaas geen enkele update en ook geen reactie op mijn email. Dat is jammer.

Louwen

Netheid van werken.