Goede uitleg voor de aanschaf

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Geen mening

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Beter uitleggen van de slimme thermostaat

Van den Berg

Vakbekwaamheid

Personeel werkt keurig

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zorg dat de kwaliteit hoog blijft.

Van Puijenbroek

Service van de klacht overde uitleg systeem

Gezien de halve levering van het hybride systeem. Waar blijft de warmtepomp van remeha. Sept ordergeplaatst voor het systeem?

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Kijken of remeha een andere product kan leveren voor het hybride systeem.

Reactie Kemkens CV-ketels:

Geachte heer Van Puijenbroek,
Het is inderdaad erg vervelend dat de warmtepompen op dit moment niet leverbaar zijn. Onze adviseur zal u hier binnenkort over bellen om dit toe te lichten.

Schellekens

Aardig personeel

Afspraak niet nagekomen...wij moesten zelf bellen om te horen dat afspraak voor montage ketel niet door kon gaan omdat de ketel niet geleverd was.

Communiceer tijdig en eenduidig

Reactie Kemkens CV-ketels:

Geachte heer, mevrouw Thijssen,
Geachte heer, mevrouw Thijssen,
Op de eerste plaats onze excuses voor het niet nakomen van onze afspraken. De CV-ketel was inderdaad toen niet leverbaar waardoor wij op een later tijdstip de CV ketel hebben kunnen installeren. Wij hadden u hierover toen eerder moeten informeren.
Kemkens

Henk Flinkerbusch

De monteur werkte echt netjes

Goede service

n.v.t.

Bij werkzaamheden netjes een kleed op de vloer en alles netjes achter gelaten.

Goed advies en snelle service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Iets meer uitleg misschien over contract/ ketel. De installatie was gedaan en de monteurs waren erg snel ook weer weg.

Vriendelijk en behulpzaam.

Snel, direct betrouwbaar en een goede service.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Bij installatie van de cv-ketel was de uitleg na installatie nihil omdat de installateur weinig kennis had van zowel de cv-ketel als de kamerthermostaat.

De vriendelijkheid van de mensen

Waarom zou ik hem niet aanraden?

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De uitleg betreffende de Honeywell thermostaat had een heel stuk beterder gekund, evenals het aansluiten van de app. Wat me nog steeds niet gelukt is.

Goof van Puijenbroek

Service

Prijs kwaliteit. Service

?

Jolanda Gelissen

Duidelijk en snel advies op basis van de eerste communicatie.

Helder advies, goede service.

Nvt