Netjes gewerkt

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede en fijne manier van installeren

Jansen

Installeren zonder problemen

prijs en levering

snellere levering

Vakmanschap

De voorlichting liet te wensen over.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De voorlichting combineren met een voorafgaand bezoek aan de klant

Peer de Rijk

Niet veel

Ben niet echt tevreden over de installatie. Ketel maakt veel herrie en de radiatoren ook. Dit was juist een reden voor een nieuwe ketel. Monteurs hadden de verkeerde materialen bij zich. Ik zit nog... Ben niet echt tevreden over de installatie. Ketel maakt veel herrie en de radiatoren ook. Dit was juist een reden voor een nieuwe ketel. Monteurs hadden de verkeerde materialen bij zich. Ik zit nog te wachten op de afwerking. Schade aan tapijt door leeglopen radiator.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De communicatie zou beter mogen. Ik heb lang moeten wachten en ben gewoon vergeten. Een excuus zou op zijn plaats zijn. De installatie is nog niet klaar maar krijg geen bericht over de voortgang.

Ma

Keurig en schoon werk geleverd

Stille ketel en lof aan de monteurs beleefd, keurig werk geleverd waarvan een van hen pas enkele jaren in Nederland woonachtig was.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Heb ik reeds aangegeven in een vorige feedback

Vriendelijk en snel personeel bij installatie en controle

snel en netjes gemonteerd. het maken van een afspraak was wel wat lastig.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

customer service kan duidelijk beter. heb het gevoel dat ik elke keer moet nabellen voor er daadwerkelijk een afspraak staat. en dat er weinig gebeurt als ik er zelf niet achteraan was gegaan.

Jan Borghouts

Reactie snelheid telefonisch

Deskindigheid

Wel jammer dat er tot 2 keer toe een lekkage was

Had zelf per ongeluk de verkeerde slimme meter besteld. Kon nog vervangen worden.

Een 8. Service prima maar als het gesprek op cv ketels komt zal ik positieve ervaring delen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Uitleg van zzp-er was minimaal: alles staat in de gebruiksaanwijzing

P.M.

Snelle montage

Nieuwe CV-ketel laten plaatsen met een nieuw afzuigsysteem, luchtkanalen zouden gereinigd worden en is niet gebeurd. Hierover gebeld en hadden een afspraak gemaakt om dit alsnog te plannen. Op de... Nieuwe CV-ketel laten plaatsen met een nieuw afzuigsysteem, luchtkanalen zouden gereinigd worden en is niet gebeurd. Hierover gebeld en hadden een afspraak gemaakt om dit alsnog te plannen. Op de dag van de afspraak niks of niemand gezien, zelfs niet na een extra telefoontje vanuit onze kant. Een dag later nogmaals gebeld en we zouden hierover teruggebeld worden. Wat denk je? Weer geen contact opgenomen.

Afspraken uitvoeren en nakomen