Alles keurig opgeruimd en twee vriendelijke mannen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Dit is mijn eerste ervaring met Kemkens. Installatie is, zover ik dat kan beoordelen, goed uitgevoerd. Minder vond ik de uitleg bij de Smart Thermostaat. De monteur heeft hem geplaatst en zei dat... Dit is mijn eerste ervaring met Kemkens. Installatie is, zover ik dat kan beoordelen, goed uitgevoerd. Minder vond ik de uitleg bij de Smart Thermostaat. De monteur heeft hem geplaatst en zei dat hij er verder geen kennis van had. Ik heb daarna een familielid in moeten schakelen om enkele basis gegevens te installeren.

Zie uitleg thermostaat.

Marlie van der Wegen

De kennis en advies van de monteurs

De weg naar het plaatsen van de ketel is ontzettend lang. Zeker als je in een huis zit waar geen werkende ketel staat.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Afspraken nakomen is wel zo prettig

Dekkers

Helemaal niets

omdat er van alles mis gaat bij de installatie en er na een week nog steeds geen oplossingen zijn. maar wel al de rekening sturen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

fatsoenlijk personeel sturen en geen ZZPer die zoveel mogelijk ketels op 1 dag wil installeren

Dat de ketel snel geïnstalleerd was, en goed brand

Omdat ik op advies deze cv ketel genomen heb.

Weet ik niet

De monteur die de volgende dag de problemen kwam oplossen was wel ok.

Ben altijd al tevreden geweest

Geen inhuur monteurs sturen

Het kunnen huren van een ketel is fijn, zeker nu we mogelijkerwijs binnen een aantal jaar van het gas af moeten.

Vriendelijke medewerkers + een lokaal bedrijf.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De monteurs laten opletten wanneer ze het dak op gaan. Dat er daar niets sneuvelt zoals bij ons. Er was schade aan de pannen waardoor er waterschade in huis is ontstaan.

Mark

Snelle montage, geen gedoe.

snelle goede service. Nette monteurs. Goede prijs.

n/a

Peeters

Het totale pakket. Vriendelijk, netjes. Aardig personeel.

Prettig en handig

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Probeer deze service zo te houden.

Aalmers

Aardige monteurs, keurig de rommel opgeruimd 👍🏻

Als ze er om vragen…zeker

Karel

Monteurs waren op tijd

prijs kwaliteit verhouding is goed

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

de klant bellen voor het maken van een afspraak, en de klant een herinnering sturen over tijdstip plaatsing als bevestiging zodat deze weet dat het doorgaat, klant zou dit niet allemaal zelf moeten... de klant bellen voor het maken van een afspraak, en de klant een herinnering sturen over tijdstip plaatsing als bevestiging zodat deze weet dat het doorgaat, klant zou dit niet allemaal zelf moeten doen.