Medewerkers zijn zeer vriendelijk

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Binnen twee weken was de bedrading van de thermostaat los.

Monteurs zijn kundig

Installatie was goed en kundig. Levertijd was redelijk, maar keuze van ketels was niet groot, er was helaas geen hybride ketel op redelijke levertermijn.

Jaap Oostdijk

Vriendelijk bekwaam personeel

Bedrijf in Oss dicht bij woonplaats Lith

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

M.b.t nakomen afspraak, ketel was defect en zou met spoed vervangen worden. Zaterdag defect gegaan. Maandag offerte ontvangen, gelijk getekend. Ketel pas donderdag vervangen, Tijdens contact met... M.b.t nakomen afspraak, ketel was defect en zou met spoed vervangen worden. Zaterdag defect gegaan. Maandag offerte ontvangen, gelijk getekend. Ketel pas donderdag vervangen, Tijdens contact met Kemkes op dinsdag bleek dat er geen spoedmelding van gemaakt was, wat wel was toegezegd. Tip er beter op letten dat de spoedmelding ook doorgegeven wordt.

Wouter van Mierlo

Tot nu toe niets

De installatie is zeer slecht gedaan (prutswerk) We hebben hierovenr een klacht ingediend maar worden niuet serieus genomen. Geen of onvoldoende reactie.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Neem klachten serieus en stuur geen onervaren monteurs naar de klanten

dat de gemaakte afspraken worden nageleefd

goede afspraken

zou ik niet weten

Franses

Rust eb deskundigheid bij uitleg

aanbevolen en energirezuinig

Staats

Keurige nette installateur

Goed, correct bedrijf

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Als t tijdstip afwijkt, graag een telefoontje. Onze monteur zou tussen 10 en 12 komen. Speciaal vrij genomen. Na een telefoontje bleek dat hij pas om half 2 kwam. Heel vervelend en zonde van mijn... Als t tijdstip afwijkt, graag een telefoontje. Onze monteur zou tussen 10 en 12 komen. Speciaal vrij genomen. Na een telefoontje bleek dat hij pas om half 2 kwam. Heel vervelend en zonde van mijn vrije dag

Nvt

prima service, antwoorden en netjes geinstalleerd

nvt

J.N.Jager

Bereidheid tot overleg tijdens de installatie.

goede kwaliteit van materiaal en dienstverlening.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

uitgebreidere gebruiksaanwijzingsdocument voor de thermostaat indrukvorm.

Vriendelijke monteurs

Goede service