Eerden

Vriendelijk en rustige installateurs

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Deskundige installateurs

betrouwbaarheid van het bedrijf

zo door gaan

Snelle hulp toen de ketel uitviel

ik heb te weinig kennis om een ketel wel of niet te kunnen aanbevelen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

iets meer informatie verstrekken bij installatie

Vriendelijke medewerkers

De medewerkers hebben goed meegedacht wat we nodig hadden, en ze waren erg vriendelijk.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Eén plaatje is iets te hard aangeschroefd waardoor er een barstje in zit. Niet erg, wel minder mooi.

Dat het allemaal zo snel kon en persoonlijk was

Supersnel een nieuwe cv laten installeren! Telefonisch verkoper, adviseur en beiden monteurs zijn kundig, goed getraind en zeer netjes.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Houd dit vast, do need change this winning team

Toen bij een medewerker na 2 weken opviel dat er iets flink mis ging bij de instalatie werd er ook echt alles aangedaan om het opgelopen.beyer

Erg veel problemen gehad met instalatie duurde 2 weken, veel gebeld voordat ik de juiste thermostaat had werd niks meegedaan als ik belde geen actie on
dernomen heel erg teleurgesteld.slangen...
dernomen heel erg teleurgesteld.slangen van warmtepomp flink beschadigd bij montage zag er niet uit.

Eerder actie ondernemen.

de Greef

Vriendelijkheid monteurs

betrouwbaar en servicegericht

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Vriendelijkheid, netheid van de monteur.

De service en afhandeling was prima. We zijn tot nu toe alleen niet zo onder de indruk van de nieuwe ketel tov de oude.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Misschien iets meer uitleg over de ketel, of verwachtingsmanagement. Wij zijn nu bijvoorbeeld in twijfel of de ketel nu wel voldoende capaciteit heeft omdat het heel erg lang duurt voordat we warm... Misschien iets meer uitleg over de ketel, of verwachtingsmanagement. Wij zijn nu bijvoorbeeld in twijfel of de ketel nu wel voldoende capaciteit heeft omdat het heel erg lang duurt voordat we warm water hebben, de radiatoren niet echt warm worden en de vloertegels ook niet. Ondanks de temperatuur in huis wel prima is. Maar een stukje warmtegevoel/comfort mist wel.

Peter

De installatie verliep snel en probleemloos

Wel, omdat ik volledig ontzorgt wordt.

Ga zo door

Zeer snelle service, vriendelijke medewerkers

Nette prijzen, snelle en goede service