Snelheid
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Snelle reactie. Korte lijntjes. Duidelijke offerte. Snelle service en installatie
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Eerlijk advies
Snelle uitvoering
Nvt
Wel vanwege de service en kundigheid van de adviser. Weer minder vanwege de schade en niet netjes werken bij instalatie
Bij instalatie wel de ontvanger van de termostaat netjes vast maken en niet los laten bungelen aan het stroomdraadje. En niet tegen de muren botsen bij het naar boven en beneden dragen
Juiste informatie, soepel verloop
Meer info geven wat betreft mogelijkheden warmtepomp en zonnepanelen. Die hebben we gemist
Snel gereageerd, duidelijkheid over de prijs. Goede en nette monteurs.
Misschien duidelijkheid geven over de betaling. We wisten dat het via automatische incasso zou gaan maar in de praktijk hebben wij twee weken het geld op onze rekening gehad voordat het er pas af...
Zeer klantvriendelijk bij zowel de bestelling alsmede de plaatsing van de ketel.
Geen.
Goede informatie en medewerking. Correct geplaatst, Informatie gegeven als daarom gevraagd werd.
nee.
Gied advies en men denkt goed mee
We hebben al jaren een ketel van kemkens. Altijd goede service
niks