M.Versteeg

Monteurs werkten netjes en goed , een probleem met thermosstaat (probleem met inhoud in verpakking) werd snel opgelost !

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

duidelijke communicatie via mail en duidelijke offerte

geen suggesties

Anna

Vriendelijkheid van medewerkers

Ik ben al 12 jaren klant en tot nu toe geen problemen met deze ketel gehad.

Beter nakomen van afspraken

Paul Weijel

Vriendelijkheid

Naar eigen zeggen van de monteurs is de nieuwe CV-ketel nog niet optimaal ingeregeld. Men zou iemand, die gespecialiseerd is op dit gebied, nasturen. Ondanks navraag : nog steeds niet gebeurd.... Naar eigen zeggen van de monteurs is de nieuwe CV-ketel nog niet optimaal ingeregeld. Men zou iemand, die gespecialiseerd is op dit gebied, nasturen. Ondanks navraag : nog steeds niet gebeurd. Bovendien is nieuwe digitale thermostaat nog steeds niet geleverd.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

nakomen van afspraken en client tijdig c.q. pro-actief informeren als er vertragingingen ontstaan. Het heeft een eeuwigheid geduurd, voordat nieuwe CV-ketel werd geplaatst. En nooit een telefoontje... nakomen van afspraken en client tijdig c.q. pro-actief informeren als er vertragingingen ontstaan. Het heeft een eeuwigheid geduurd, voordat nieuwe CV-ketel werd geplaatst. En nooit een telefoontje tussendoor van "sorry meneer, er is om die en die reden vertraging ontstaan" Dit moet echt beter!

Snelheid van installatie

Prijs/kwaliteit

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Monteur was communicatief niet heel sterk. Tevens lag er in onze voortuin nog erg veel rommel, beetje vegen was op zijn plaats geweest.

Terry Emons

Vriendelijk en snel

Snel, vriendelijk en vakkundig. Voelt als kleine lokale ondernemer. Daar hou ik van.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Betere uitleg installatie. Aangeven dat iets spoed is als de CV in een huis volledig defect is.

Op zich snelle service, alleen na het digitaal plaatsen van de order zijn jullie mij vergeten en is er geen afspraak ingepland voor plaatsen ketel, ik heb na een paar weken telefonisch contact... Op zich snelle service, alleen na het digitaal plaatsen van de order zijn jullie mij vergeten en is er geen afspraak ingepland voor plaatsen ketel, ik heb na een paar weken telefonisch contact gezocht en toen werd de ketel de volgende dag naar tevredenheid al geplaatst.

Bijna alles is prima gegaan, ik sta positief tov Kempkens

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Iets betere follow up na plaatsing order.

Portier

Jonge monteurs

Duidelijk en correct

Ga zo door

Iedereen heel vriendelijk

Super snelle reactie vs actie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zou toch prettig zijn om hulp te krijgen bij installeren app mbt bediening v/d kachel

Konings

Vriendelijke medewerkers en monteurs

De vorige ook van Kemkens en daar over goed tevreden. Huidige installatie toch wel enkele minpunjes

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zorg dat uw monteurs op de hoogte zijn van de werking en de juiste aansluiting
van de geleverde en gemonteerde thermostaat

Rosielle

De ZEER snelle levering en persoonlijke benadring

Uitstekende klant behandeling

Ga zo door