Vriendelijke monteurs en vakbekwaam

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Deskundigheid en betrouwbaarheid `zijn voor mij belangrijke aspecten in een relatie tussen klant en leverancier

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Weinig aan toe te voegen! IK merkte dat er al goed over het concept is nagedacht omdat het op rolletjes is verlopen, ga zo door.

Plompen

Snel

Goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Dat installateurs je geprobeerd hebben om correct te helpen.

Cv ketel is geplaatst, problemen met thermostaat, hun weten het ook niet, moet zelf maar contactopnemen met honeywell. Daarna problemen met verwarming, werkt maar aan 1 zijde, zouden dezelfde avond... Cv ketel is geplaatst, problemen met thermostaat, hun weten het ook niet, moet zelf maar contactopnemen met honeywell. Daarna problemen met verwarming, werkt maar aan 1 zijde, zouden dezelfde avond nog komen , niemand meer geweest, bij terugbellen kon men niets meer terugvinden …

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zie opmerkingen hierboven, er zijn tips voldoende voor verbetering. Dit is me echt tegengevallen, was 12 jaar geleden wel anders.

Persoon

Wel vriendelijk

Ik heb een nieuwe ketel 2 en oud en deze werkt niet

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Behandel de klant als een volwaardig mens Brdrijf wordt teveel afgeschermd door telefonisten

Wendy willemse

Mensen die verstand hebben van ketels.

Prima service

?

Uenk

De snelle service

Ik moest een nieuwe ketel en binnen 1 wk hing er een nieuwe heel snel en vriendelijk personeel

Ga O door

Geen naam

Alles netjes afgewerkt

Alles werkt prima en volgens mij energie zuiniger

Geen tips

Klant gerichtheid

Snel

J. Dijkstra

Zeer kundige en vriendelijke monteurs

was als oud medewerker van NRE bekend met het bedrijf en hoorde positieve reacties van oud collega's

ga zo door

Behulpzaamheid telefoniste

wij zijn gewoon tevreden

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

wij hadden offerte voor een andere ketel gevraagd en daar geen info over gekregen.