De installateurs zeer vriendelijk, netjes en vakkundig. We vonden het jammer dat we ze niet zullen zien voor onderhoud (andere afdeling).

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Snel contact, follow-up na offerte heel adequaat, vragen snel beantwoord

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Uitleg Honeywell thermostaat kan verbeterd worden. Bijgeleverde instructie betreft namelijk uitleg van icoontjes en niet de uitleg voor synchroniseren met app.

Het werk wat de monteurs hebben gedaan was echt top! Probleem oplossend!

Al jaren een betrouwbare bedrijf

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De juiste en prettige inzet van het personeel.

Goede voorlichting vooraf. Correcte prijs.
Prima personeel voor de montage.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Had het fijn gevonden als de monteurs de thermostaat app op mijn telefoon hadden geïnstalleerd. Is voor hen een fluitje van een cent.

Mevr S Rausch

Alles prima afgehandeld ook door de monteurs, vriendelijk en uitleg waarom ze iets vervangen hadden.

Vriendelijk en adequaat geholpen

Geen ga zo door !

p van langerak

Kordaatheid sommige medewerkenden

Toen er wat problemen waren met de installatie, stond men direct klaar om ons uit de brand te helpen

Snel gemonteerd

Goede servies

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De open houding van het bedrijf. De prettige omgang van personeel en de oplossingsgerichtheid bij het hele proces.

Het goede verloop van de aanvraag tot en met de installatie.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

1e. Zo mogelijk voortaan niet één dag voor de installatie aankondigen dat de bestelde ketel niet leverbaar is, maar indien mogelijk eerder.
2e. De app voor de meegeleverde thermostaat toch even...
2e. De app voor de meegeleverde thermostaat toch even installeren, want dit bleek achteraf zelfs met de hulp van Honywell niet zo eenvoudig als werd voorgesteld!

Rob Swaak

Het geduld en de vriendelijkheid van installatiemonteur Soufian.

De ketel geeft een constant warmte .

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Als er nog geen jaar geleden een drukvat door Kemkens is geleverd, dan in de offerte niet opnieuw de levering van een drukvat zetten, want een nieuw drukvat is op dat moment niet nodig. En niet... Als er nog geen jaar geleden een drukvat door Kemkens is geleverd, dan in de offerte niet opnieuw de levering van een drukvat zetten, want een nieuw drukvat is op dat moment niet nodig. En niet iedere klant weet dit!

Van Gils

Niets

De monteurs zijn niet bekwaam, lossen een probleem niet op en een service monteur bied zijn diensten in het zwart aan om je vervolgens 1 week lang in de kou te laten zitten met een baby van 4 weken... De monteurs zijn niet bekwaam, lossen een probleem niet op en een service monteur bied zijn diensten in het zwart aan om je vervolgens 1 week lang in de kou te laten zitten met een baby van 4 weken en een kind van 16 maanden. Waarna hij ook nog geen werk levert en wij ons geld terug willen wat wij hem als voorschot moesten betalen. Lange tijd zonder gehoor, blokte hij ons op whatsapp etc na contact kwam hij constant zijn afspraken niet na, dus we zijn nogsteeds inafwachting van ons eigen geld.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Weten waar je medewerkers mee bezig zijn

X

Goede service