Ketel is nieuw en werkt inmiddels

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Hebben nieuwe ketel, wat eigenlijk nog niet nodig was geweest achteraf. 3 keer melding gemaakt van lekkage. Hebben klacht lopen over hangen ketel, schade aan verbouwde trap en niet goed aangesloten,... Hebben nieuwe ketel, wat eigenlijk nog niet nodig was geweest achteraf. 3 keer melding gemaakt van lekkage. Hebben klacht lopen over hangen ketel, schade aan verbouwde trap en niet goed aangesloten, daardoor langere tijd zeer hoge temperatuur wat niet nodig was.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

bereikbaarheid, luisteren naar klacht en hulp bij oplossen

Prijs

tijdsduur van offerte akkoord naar oplevering erg lang. cv ketel in eerste instantie verkeer aangesloten, uiteindelijk wel snel opgelost. Cv ketel hangt wel scheef.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

sneller opleveren, meteen goed. Meer aandacht tijdens en na oplevering.

Paul

Advies welke ketel het beste bij ons past
Twee dagen later geplaatst

Tim

Snelheid

Vervanging is snel geregeld

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Nog even werking van thermostaat toelichten

Vriendelijke monteurs

Fijn om te leasen

Marielle geneugelijk

De adviseur die langskwam was al heel vriendelijk! Had alle informatie die we wilden weten, op alle vragen antwoord, en heel eerlijke, en duidelijke mening, iets waar wij wat aan hebben!

Fijne samenwerking! Wij hadden ons opgegeven voor een nieuwe ketel, en werden netjes na 2 weken gebeld of het de volgende dag kon, na wat geregel met mijn schoonvader die de monteurs kon opvangen in... Fijne samenwerking! Wij hadden ons opgegeven voor een nieuwe ketel, en werden netjes na 2 weken gebeld of het de volgende dag kon, na wat geregel met mijn schoonvader die de monteurs kon opvangen in ons huis, was het geregeld! Hele aardige jongens, professioneel, vakkundig, werken goed door en super netjes!

Kan zo niks bedenken

Zie boven

Al jaren tevreden klant . Alleen over de laatste monteur die de ketel kwam ophangen niet de monteur die de andere dag kwam erg tevreden

Beleefdheid

Cynthia

Helpen bij info wat wel mogelijk is ook als ze er zelf niks aan kunnen doen moeite doen om verder te kunnen

Wel, goede service klant vriendelijk en heel behulpzaam
Dank u wel

Vooral zo door gaan

Els

Fijne medewerkers, vlotte afhandeling

prima!
Snelle plaatsing; ik ben er blij mee!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

ik begrijp de slimme thermostaat niet, de uitleg was kort en minimaal = voor een oudere te weinig