Ga van gelder

Vriendelijkheid van de monteurs

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Uitleg van de ketel geven

Eerste monteurs zeer correct en vriendelijk. Tweede erg onbehouwen en hebben veel schade gemaakt.

Na het tekenen van de offerte bleef het 5! Weken stil. Uiteindelijk zelf gebeld voor een afspraak. Eerste plaatsing, ging niet door de ketel past niet in de ruimte. Tweede afspraak week later, zelf... Na het tekenen van de offerte bleef het 5! Weken stil. Uiteindelijk zelf gebeld voor een afspraak. Eerste plaatsing, ging niet door de ketel past niet in de ruimte. Tweede afspraak week later, zelf actief achteraan moeten bellen. Na plaatsing blijkt de Quaker kapot, schade 295 euro omdat deze niet op juiste wijze is behandeld bij het weg laten lopen van het water, heel veel zwarte vegen op de muren, schade aan de houten trap door afvoeren materiaal. Bedankt!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Krijg je backoffice op orde, wees zuinig op andermans spullen! En meld het als je schade maakt, zo naar als je dat ziet als de monteurs de straat uit rijden.

S. van Geel

Vriendelijk en snel en netjes.

De aanvraag van de huurketel verliep heel snel en duidelijk. En de monteurs waren erg vriendelijk en kundig. Tevens is de slimme thermostaat erg leuk om erbij gekregen te hebben. Ik ben veel van... De aanvraag van de huurketel verliep heel snel en duidelijk. En de monteurs waren erg vriendelijk en kundig. Tevens is de slimme thermostaat erg leuk om erbij gekregen te hebben. Ik ben veel van huis voor mijn werk en nu kan ik op afstand de verwarming aanzetten, dat is echt heel tof. Ik heb al meerdere mensen verteld over jullie.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Geen alles is heel goed.

Het advies

Niets

Zéér onbetrouwbaar bedrijf

Word klantvriendelijker

Erades

Netjes werken en achterlaten vd werkplek

Goede en snelle service/levering

Nvt

Klantvriendelijk

wel: betrouwbare partij. Overweging: prijzig, je betaalt voor veel overhead(personeel) naar mijn gevoel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Iets toegeeflijker naar vaste klanten

Netjes werken en snel

Goede informatie en service

Zo doorgaan

Peter Docters van Leeuwen

Vakmanschap van de hoofdinstallateur

Bij de storingsdienst alleen positieve verhalen. Maar de uitleg na de installatie van de nieuwe ketel en thermostaat was gewoon echt slecht.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

betere en veel betere informatie en uitleg na de installatie. Programma mee helpen installeren.