Roy van Doremalen

Prijs

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Het ging via de online offertes en bestellen prima, maar de afspraak werd maar niet gemaakt, dus zelf gebeld, en tot twee keer toe met afspraken dat ze veel later bij mij thuis waren dan... Het ging via de online offertes en bestellen prima, maar de afspraak werd maar niet gemaakt, dus zelf gebeld, en tot twee keer toe met afspraken dat ze veel later bij mij thuis waren dan afgesproken.
Wel vriendelijke monteur.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Beter communiceren naar de klant over wat verstandig is om te doen bij de oude cv ketel, zodat de monteur goed aan de gang kan.
En een tip voor de monteurs, met twee personen plaatsen lijkt mij...
En een tip voor de monteurs, met twee personen plaatsen lijkt mij veel beter voor de monteurs.

Freddy Wandelt

Snelle hardwerkende monteurs

Reputatie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Beter uitleg van de installatie

Vriendelijkheid en professionaliteit

Het advies.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De positieve en vriendelijke benadering door de medewerkers

Door de tot nu toe goede ervaring

n.v.t.

Doen hun ding en gaan weer weg. Blijven niet "hangen" om te kletsen of wat dan ook.

Altijd goeie service. Als we bellen met een probleem worden we snel geholpen

Tevreden

vd Vorst

Snelheid van plaatsen

Service en kwaliteit

Barendse

De installatie die vakkundig en zonder problemen verliep

goede ervaring met aanschaf en onderhoud

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

iets meer keuze uit verwarming ketels .

Ton Loeffen

Lieten alles netjes achter.

Goede service en een gunstige prijs.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Vriendelijke en beleefde montage ploeg

Doen wat ze beloven en prettig en vakbekwaam personeel