Van Boekel

Snelheid en vriendelijke werknemers

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Snelle goede service, betrouwbaar bedrijf

Niet van toepassing

willems

Snel accuraat en luisteren naar vragen

goedkoop

de Boer

De manier zoals alles is gegaan.

Vanwege de fijne manier van zaken doen

geen tips

Schoutens CMA

Luisterd ood

tev reden

ga zo door

Everaers

De afspraken worden stipt opgevolgd

prettige afhandeling van offerte

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

ik zou in vakantietijd iets minder vakantiehulpjes meenemen

Zie bovenstaande sterren

Ik vond de afwerking niet doordacht: er waren diverse leidingen die verlegd zouden worden en er zweeft nu nog 1 gewoon in de vloer op 60 cm van de wand. Geen opslag en geen loop ruimte op dat stuk... Ik vond de afwerking niet doordacht: er waren diverse leidingen die verlegd zouden worden en er zweeft nu nog 1 gewoon in de vloer op 60 cm van de wand. Geen opslag en geen loop ruimte op dat stuk zolder.

De aansluiting water op CV lekt en ik heb niet van die grote sleutels / bahco’s.

De af te voeren producten hebben nog dagen voor de deur gelegen, waarvoor ik nog heb gebeld.

Nabellen, ongeveer 3 dagen erna. Dat geeft binding met de klant

Roland Jansen

De openheid van de monteurs en het feit dat de afspraken met de calculator worden nagekomen

Goede monteurs en netjes afwerken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Goede wagen voor de monteur, waar de grote radiator in past ;-)

Vriendelijk, punctueel en nakomen afspraken

Persoonlijk en met name servicegericht

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Goede sfeer bij installatie.

Goede voorlichting, prima installatie.

Arno Klücken

Goede uitleg, snelle levering en duidelijk advies.

Prima service, goed advies en overleg.

Nvt