Betrouwbaarheid van de leverancier

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Alles-in-1-pakket

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

beter uitleg over de installatie

( Snelle) Correctie op knullige installatie module
Overigens verder heel goed geadviseerd en geholpen

( Jonge) Monteurs die ketel installeerden lieten eea slordig achter, zonder excuus en hadden de module knullig opgehangen.
Na reclamatie kwamen andere collega’s dit gelukkig vlot de volgende...
Na reclamatie kwamen andere collega’s dit gelukkig vlot de volgende dag corrigeren.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Hopelijk leren jongere monteurs van feedback.

Gewoon

Omdat de andere ketel ook van kemkens was

Wim Cornelissen

De netheid van werken van het personeel.

Goede voorlichting en vriendelijk personeel met duidelijke uitleg.

?

?

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Het is misschien wat werk, maar je zou je kunnen onderscheiden door gemaakte rommel na installatie op te ruimen.

Werkte vlot door en hebben alles wel netjes geïnstalleerd

ging vlot, echter jammer dat de 1e afspraak vervallen was, mijn expansievat zonder overleg vervangen is en alle water leidingen aangepast zijn, en geen koud water meer heb bij mijn douche.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

indien er extra aanpassingen gedaan worden behalve iets vervangen had ik dit graag vooraf geweten,

In eerste instantie kreeg ik geen uitleg, na mijn telefonische reactie, kreeg ik bezoek van 2 vriendelijke werknemers van Kemkens, die mij eea in alle rust hebben uitgelegd.

Jammer dat het installeren door een ander bedrijf wordt uitgevoerd, dat staat nl op de auto die voor komt rijden.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Klant van tevoren laten weten hoe het bedrijf in elkaar zit.

De ketel werkt

Geen ervaring

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Er is geen uitleg gegeven over de thermostaat .de woonkamer blijft 24 graden. We krijgen de temperatuur niet omlaag!!!!!!!

Pascal de wit

Alles is goed service

Goede service en goede uitleg monteur bij oude ketel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Als je ketel verkoopt lang moet wachten dat planning je opbelt voor afspraak te maken zeker naar 6 weken naar ondertekend te hebben niks gehoord maar zelf 2 dagen achter aan gezeten eerst terug bel... Als je ketel verkoopt lang moet wachten dat planning je opbelt voor afspraak te maken zeker naar 6 weken naar ondertekend te hebben niks gehoord maar zelf 2 dagen achter aan gezeten eerst terug bel bericht na 3 dagen nog niks dan maar weer gebeld toe was alles snel direct geregeld zelf plaatsing binnen week compliment er voor

Looijmans

Prijs