Karim Rayhi

Dat het allemaal snel geregeld word

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede service bekwaam personeel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Duidelijker in de opmaak van offerte met name combinatie ketel en thermostaat omdat dat niet goed vermeld word of het met of zonder app bediening

Hartog den Theo (Mattheus)

Vlotte en vakkundige montage.

Goed vakmanschap en goede betrouwbare service.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Beschermende ondergrond voor de monteurs als zijn op bv linoleum of andere kwetsbare vloerbedekking moeten werken. Nu zwarte strepen en vlekken op lichte linoleum op de overloop 2e etage

Wjj Willart

Goede Service en Vriendelijke monteurs en alles netjes opgeruimd.

Een goed advies gekregen had daarom een goed gevoel bij en de service is uitstekend

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Tips heb ik niet ga er van uit dat de service goed blijft

Familie Willekes

Hebben het netjes afgewerkt

kan hier nog geen antwoord op geven, hebben het 4 dagen

moeilijke vraag!!

Joungchel Lee

V d wetering

Het is fijn dat wij kunnen lease

Ze zijn betrouwbaar

Kocur

Professional installatie door een monteur, snelle en vriendelijk

Moderne ketel alles in 1 installatie, onderhoud

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Was gesproken tot 3 weeken krijg telefoontje van een monteur niet gebuurd na email interventie pas wel dus afspraak na komen

Niet meer informatie dan nodig is.

Alles komt zeer vertrouwd en integer over. Goede inschatting van de te verrichte werkzaamheden. Efficiënte uitvoering ervan.

Ga zo door!

Marjon

Ben voor de laatste 30 jaar tevreden

Ik ben al 30 jaar klant en heb altijd fijne monteurs gehad gewoon heel fijn. Wij gaan verhuizen naar een appartement. Heb offerte aangevraagd. Monteur zou komen vandaag tussen 12:00 A14:00. Ik heb... Ik ben al 30 jaar klant en heb altijd fijne monteurs gehad gewoon heel fijn. Wij gaan verhuizen naar een appartement. Heb offerte aangevraagd. Monteur zou komen vandaag tussen 12:00 A14:00. Ik heb vanaf 11:50 tot 12:30 gewacht bij de voor deur . En totaal niemand gezien . Ik zag gemiste oproep. Belde terug . Zegt meneer ben aan de deur geweest . Ik zei dat kan niet want ik stond te wachten beneden op dat tijdstip en niemand gezien. Zegt meneer ik zit niet te liegen . Was geen leuk gesprek . En nu word er weer een andere afspraak ingepland . Vind dit wel jammer .

Jammer van vandaag

De monteur was vriendelijk en werkte snel.

Op de dag van de afspraak kwam er niemand opdagen. De afspraak is toen verzet. Op die dag kwam de monteur 2 uur te laat. Bij het monteren is er waterschade ontstaan waardoor wij 5 dagen zonder... Op de dag van de afspraak kwam er niemand opdagen. De afspraak is toen verzet. Op die dag kwam de monteur 2 uur te laat. Bij het monteren is er waterschade ontstaan waardoor wij 5 dagen zonder stroom zaten.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Geen 2 afspraken op 1 dag plannen. Een collega meenemen zodat er niet gehaast hoeft te worden.