Jan

De man die voor onderhoud van de oude ketel kwam adviseerde ons een nieuwe ketel, op een hele vriendelijke en vrijblijvende manier. Hij liet foto's zien en legde alles netjes uit.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Prima service. Vriendelijke mensen. Alles keurig volgens afspraak.

Ga zo door.

De Goeij

Goede uitleg

Goede service en fijne mensen

Ga zo door

Klijn

Geduld van de monteur en uitleg en vooral netjes werken, compliment

Snelle service en goed advies

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Offerte was in het begin onduidelijk, meer aandacht nodig

Spoed is ook met spoed behandeld

Vriendelijk, duidelijk en service

Ga zo door!

Geen opmerkingen

duidelijkheid en vakbekwaam

geen opmerkingen

José

Vriendelijke bekwame monteurs

Ik laat dat over aan mijn familie / kennissen .

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Men is bij Kemkens ermee bekend dat de pompkoppelingen vanuit de fabriek niet goed zijn aangedraaid, dus ook bij mijn ketel :(. Monteur had het in minder dan 10 minuten gefixt ...is het geen goed... Men is bij Kemkens ermee bekend dat de pompkoppelingen vanuit de fabriek niet goed zijn aangedraaid, dus ook bij mijn ketel :(. Monteur had het in minder dan 10 minuten gefixt ...is het geen goed plan om tijdens het hangen van de ketel dat te checken ? Had mij een hoop ellende en dagenlang waterverlies bespaard , dat vind ik kwalijk en onnodig . Vooral omdat ik begreep dat fabrieken momenteel te weinig ketels leveren , dit ivm met een tekort aan grondstoffen , maakt het voor de monteurs mogelijk om in die gewonnen tijd de ketels extra te checken op meerdere punten .....

Goed en eerlijk advies over de beste oplossing voor mij

De ketel kun je overal kopen, dus daarom zou ik Kemkens niet speciaal aanraden. Het advies was goed en er werd met me meegedacht over de beste oplossing voor mijn situatie. De administratieve... De ketel kun je overal kopen, dus daarom zou ik Kemkens niet speciaal aanraden. Het advies was goed en er werd met me meegedacht over de beste oplossing voor mijn situatie. De administratieve afhandeling liet echter veel te wensen over. De adviseur gaf aan mij aan dat het opsturen van een foto met de ondertekende offerte voldoende was om het proces te starten. Dit is echter nooit opgepakt. Na diverse herinneringsmailtjes van Kemkens waarna ik de administatie belde bleek mijn offerte niet verwerkt te zijn. Vervolgens duurde het nog erg lang voor er een datum ingepland kon worden. eerlijk gezegd vond ik dat wat teleurstellend aangezien m.i. de vergissing niet bij mij lag maar bij Kemkens. Maar goed, het zij zo. Vervolgens wordt ook deze datum weer verzet. M.n. de orderafwikkeling vind ik dus voor verbetering vatbaar.

De monteur was vriendelijk, heeft de werkzaamheden voor zover ik kan beoordelen goed en netjes uitgevoerd en uitleg gegeven over het gebruik van de ketel. Wel heeft hij helaas door de muur geboord. Netjes gemeld overigens. Enige tijd later zag ik dat ook de trap ietwat beschadigd was. Waarschijnlijk door het transport van de ketel naar boven.

Kortom enkele plussen maar ook enkele minnen. Daarom een score in het midden.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Betere en adequate administratieve afhandeling

leupen - te wilt

Vriendelijkheid

tot nu toe goede service

weet niet

Romijn

Vriendelijke, professionele medewerkers

Te duur in vergelijking, maar ivm wtw weinig keus

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Prijs kan echt minder....

Snel werken

Goede service