Mlm rademaker

Kwaliteit en bereid mee te denken

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Krijg goed advies en ook voor de uitvoering, plaatsing ketel is Kemkens prima

Ponsen

Nette vriendelijke medewerkers

Betrouwbaar

Driessen

Snelheid en deskundig

Fijne ketel

Wildenberg CRM

Kemkens medewerkers zijn zeer vriendelijk en meedenkend!

Zou wel aanbevelen, wel met onderbouwing aan eigen ervaringen!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De installatie Rehmea C39 werd op maandag 12 juni geplaatst door een blijkbaar door Kemkens ingehuurde ZZP er, toen ik rond 11:00 uur terug was vertelde mijn vrouw dat hij weg was en een nieuwe... De installatie Rehmea C39 werd op maandag 12 juni geplaatst door een blijkbaar door Kemkens ingehuurde ZZP er, toen ik rond 11:00 uur terug was vertelde mijn vrouw dat hij weg was en een nieuwe thermostaat ging halen, functioneerde blijkbaar niet! Ik heb daar de rest van de dag op gewacht, na diverse telefoontjes naar Kemkens bleek monteur ineens niet meer te komen, Thermostaat moest opnieuw besteld worden! Ik heb tevens bij Kemkens aangegeven dat de geveldoorvoer aan buiten zijde met de verkeerde schroeven bevestigd was, veel te groot en hebben daardoor de plaat iets vervormd! Twee dagen later kwam een monteur van Kemkens het nodige rectificeren, na mijn vraag aan hem of vorige monteur de Cv had afgesteld werd duidelijk dat dit niet was gebeurd! Mijn suggestie is bij deze dan ook om Inhuur personeel duidelijk te instrueren wat te doen, tevens werd duidelijk op de Maandag na eerste installatie dat de communicatie tussen Kemkens en klant niet helder was, ik moet nu nog wachten op een telefoontje die mij beloofd was!

Raats

De manier waarop de monteurs werkte

Intern het bedrijf klopt de communicatie niet

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Voorzie de monteurs van de informatie die ze nodug hebben voor de installatie zodat ze die ter plaatsen alsnog moeten uitzoeken.

Ton Kastelijn

Beschaafde installateurs ?

Ontevreden over verkoper en lekkage, dakafvoer schuin. Geen stikker op nieuwe ketel. En centrale afzuiger te luidruchtig.

Betere acquisiteur

De monteurs die bij ons de ketel kwamen installeren waren zeer kundig.

Wij hebben een CV ketel aangeschaft samen met onze buren. Hiervoor hebben wij een leuke korting ontvangen, maar met een eis van Kemkens. Het moest op dezelfde dag geplaatst worden.

Na een...

Na een aantal weken wachten kon de ketel geplaatst worden. Afspraak gemaakt om deze op een dag om 12.00 te plaatsen. De buren stonden gepland in de ochtend. Aangezien de monteurs niet bekend waren met de huidige ketel, duurde het langer dat deze ketel gedemonteerd was en bleek het de hele dag te duren om de nieuwe ketel te plaatsen. Wij hebben dus op de gemaakte afspraak geen ketel ontvangen. De dag erna kon ik wederom een vrije dag nemen, om alsnog de ketel te laten plaatsen. Het telefonisch contact hierover was verre van vriendelijk en nu blijkt dat er ook niet tegemoet wordt gekomen aan de extra vrije uren die moeten worden opgenomen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Klantvriendelijkheid van de mensen aan de telefoon op een hoger niveau. Betere communicatie. Beter inleven in de klant.

Ketel is netjes en snel geinstalleerd

Op offerte worden artikelen gezet zonder ergens naar te vragen of te kijken. Bij navraag is het antwoord; "dat doen we altijd". Bij plaatsing blijkt dat het niet nodig is waardoor een nieuwe factuur... Op offerte worden artikelen gezet zonder ergens naar te vragen of te kijken. Bij navraag is het antwoord; "dat doen we altijd". Bij plaatsing blijkt dat het niet nodig is waardoor een nieuwe factuur gevraagd moet worden. Ook het aanbod om bij een nieuwe ketel een tweejarig onderhoudscontract te nemen met een korting op de ketel van 175 euro vind ik vreemd. Je hebt immers garantie en bij dit contract betaal ik ca. 265 euro om 175 euro korting te krijgen.
Ruikt een beetje !

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Klantvriendelijkheid aan de telefoon verbeteren.
In het gesprek waar ik vragen stelde over de offerte was de houding; "graag of niet meneer" je hoeft niet te kopen.

Snelheid van plaatsen en kundigheid. Goede uitleg door de monteur na plaatsing ketel

Betrouwbaar, nieuwe cv-ketel snel en kundig geplaatst

Goed werk geleverd

huur al sinds 2009 en bevalt prima