Robin Campschreur

Verkoper en monteurs

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Verkoop/informatie/installatie prima, traject erna( spullen meenemen, opruimen, behandeling klacht waardeloos, elke dag bellen met belofte dat om zes uur alles zou worden opgeruimd en vervolgens... Verkoop/informatie/installatie prima, traject erna( spullen meenemen, opruimen, behandeling klacht waardeloos, elke dag bellen met belofte dat om zes uur alles zou worden opgeruimd en vervolgens gebeurde er die dag weer niks, met klacht niks gedaan) Blijf zitten met frustratie en erfenis.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Traject na installatie, klachtafhandeling waardeloos

Fred van Putten

Vaak gedaan, is te zien aan het werk

Duidelijke aanbieding met goede ketels

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Monteurs werken erg netjes en betrekken je, waar nodig, bij de installatie van het apparaat.

Service is prima, voorlichting onvoldoende

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Breng een bezoek aan de locatie zodat offertes volledig zijn en de verassingen (extra kosten) achteraf niet hoeven

Meeteren

Snelheid van plaatsen ketel

Snelle service

Ger

Ronald Jansen

Monteurs werken nauwkeurig en netjes, alles weer opgeruimd en goede uitleg gegeven

goede prijs kwaliteit

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

wellicht een dag later klant even nabellen of alles naar wens is

Het was goed en correct.

Naast de goede testresultaten van de ketel beschreven in de consumentengids. Is de ketel zeer deskundig en degelijk geinstalleerd.

Volhouden zo.

Prima uitleg

Goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Afspraken nakomen zit nog op garantie bewijs te wachten

Nvt

goede service en goede cv

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

geen, niets op aan te merken

De man die de 2e offerte aanbood kwam kundig over
de dame van verkoop die ik aan de telefoon had heeft me ook goed geholpen

vreemd dat ik de 2e keer pas een cv ketel zonder boiler geoffreerd kreeg, die optie is de 1e keer in zijn geheel niet besproken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

er lag heel veel water na oplevering van de cv ketel de 2e keer, tevens vond ik het heel vreemd dat deze monteur (van de 2e keer cv ketel monteren) begon tegen de huurder van de vakantiewoning over... er lag heel veel water na oplevering van de cv ketel de 2e keer, tevens vond ik het heel vreemd dat deze monteur (van de 2e keer cv ketel monteren) begon tegen de huurder van de vakantiewoning over geld terug gaan vragen bij de verhuurorganisatie, lijkt me niet de taak van Kemkens, vooral niet omdat wij uit eigen beweging een cv ketel bij jullie besteld hebben en jullie voor de eigenaars werken

Vakkundig, snel en efficiënt

deskundig