Ton Bogaerts

De afwerking

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Prima service en voorlichting. Altijd al klant van Kemkers geweest

Zou niet weten

Hans de Moor

Vlotte afwikkeling

Vlotte afwikkeling en passend voorstel op basis van opgestuurde foto’s. Geen onnodige extras en netjes geinstalleerd.

M.K. Roovers

Alles opgeruimd

Prima service

Neen

Bekwaamheid en vriendelijkheid van de monteurs

eerdere positieve ervaring met service contract

----

arold schers

Hele snelle actie en nieuwe ketel die geplaatst werd, vriendelijke en deskundige monteurs

goede service, mijn ketel was spoed en werd ook echt spoed, binnen enkele dagen al een nieuwe ketel, echt super!

Jack

Snelheid

goede ervaring van vrienden

netter instaleren

Janssen

De monteurs waren erg ervaren en vriendelijke mannen. Zij hebben alles gedaan wat zij konden doen om ons goed te kunnen helpen. Dit desondanks het slechte voorwerk van de adviseur

De adviseur, die bij ons langs is gekomen, had ons in eerste instantie een ketel verkocht waarvan we later van de monteurs moeten horen dat de betreffende ketel niet geplaatst kon worden omdat de... De adviseur, die bij ons langs is gekomen, had ons in eerste instantie een ketel verkocht waarvan we later van de monteurs moeten horen dat de betreffende ketel niet geplaatst kon worden omdat de ketel veel te groot zou zijn. We waren erg teleurgesteld omdat de adviseur ons niet had geïnformeerd. Volgens de monteurs gebeurde dit heel vaak bij de betreffende adviseur. Gelukkig hebben de monteurs het uiteindelijk recht kunnen trekken voor ons een zijn we alsnog goed geholpen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

We hebben een teleurstellende ervaring gehad met de adviseur. In eerste instantie leuk hij heel kundig. Later bleek dat hij verschillende offertes had gestuurd van ketels die onmogelijk bij ons op... We hebben een teleurstellende ervaring gehad met de adviseur. In eerste instantie leuk hij heel kundig. Later bleek dat hij verschillende offertes had gestuurd van ketels die onmogelijk bij ons op zolder geplaatst hadden kunnen worden. Hierdoor waren we bijna veel hogere kosten dan weer hadden verwacht. Als een adviseur langskomt dan vind ik dat je advies op maat mag verwachten, helaas was dit niet het geval.

Jan Brouwers

Snelle montage

Alle goed gegaan m.u.v., ophalen oude boiler (zelf afgevoerd) en ww leiding naar de keuken zou worden afgekoppeld. Nog niet gebeurd.

afhandelen van afspraak

Maud

Snelheid van werken

Product is prima, monteur leek mij wel kundig maar de levertijd is erg lang en afspraken worden niet goed nagekomen. Slechte communicatie in dat opzicht.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Afspraken nakomen. De nieuwe thermostaat die geinstalleerd zou worden werkte niet bij ons. Men zou het gaan uitzoeken en contact opnemen met ons over de thermostaat en dan zou er nog een keer een... Afspraken nakomen. De nieuwe thermostaat die geinstalleerd zou worden werkte niet bij ons. Men zou het gaan uitzoeken en contact opnemen met ons over de thermostaat en dan zou er nog een keer een monteur langskomen om deze alsnog te installeren. Niks meer van gehoord, ketel is inmiddels een maand geleden geinstalleerd. Gewoon vreemd dat niemand daar meer op terug komt, doe dan geen beloftes.

Spullen werden netjes opgeruimd.

Jarenlange ervaring

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

- bespreek na levering nieuwe cv of service contract aangepast moet worden (ivm garantietermijn leverancier)
- stuur handleidingen (cv plus thermostaat) ook digitaal naar klant