A. Laurijssen

Netjes gewerkt.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede voorlichting.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Als een artikel in nalevering is, door geven aan monteur en klant

De klantgerichtheid en manier van te woord staan. Niet opdringerig. En duidelijk advies ook als dat een goedkoper alternatief was.

Gaat meer om de klantbediening dan de ketel. Die hangt met pas. Dat kan ik pas een beoordeling over schrijven als deze langer hangt.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Misschien wat meer aandacht na de installatie. Mijn huis was echt heel smerig en overal lag rommel (stukjes verpakkingsmateriaal e.d.).

Daan van der Stelt

Medewerkers op locatie wisten waar ze over spraken en hadden oprechte kennis van de systemen.

Slechte service, moeilijk contact te krijgen en komen afspraken niet na.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Verbeter sales, planning en aftersales

Kanselaar

Alles netjes en schoon achtergelaten

Goede service en betrouwbaar qua onderhoud

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Rust nemen voor uitleg. Laatste stap in proces loopt risico afgeraffeld te worden

Vriendelijkheid

Goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De adviseur heeft kennis van zaken en kwam met een goed advies.

De installatie verliep nogal rommelig, als ik niet zelf wat aanwijzigen had gegeven, waren enkele dingen die in het zicht zaten scheef of niet passend gemonteerd. Ook is na installatie het huis niet... De installatie verliep nogal rommelig, als ik niet zelf wat aanwijzigen had gegeven, waren enkele dingen die in het zicht zaten scheef of niet passend gemonteerd. Ook is na installatie het huis niet netjes achtergelaten.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Nauwkeuriger en netter werken bij installatie en huis netjes achterlaten.

Van den Akker

Zou niet weten

Wij hebben het zeer goed ervaren dus zullen wij dit ook doorgeven aan anderen

Teuwen

Prompte reactie op hulpvraag

Redelijke prijs en leuke monteurs

Geeft vertrouwen

Betrouwbaar bedrijf met kennis van zaken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zorg dat bevestigingsbrieven geen fouten hebben, zoals informatie over CV ketel als het om een airco gaat. Betere telefonische bereikbaarheid medewerkers, inspreken helpt niet om teruggebeld te... Zorg dat bevestigingsbrieven geen fouten hebben, zoals informatie over CV ketel als het om een airco gaat. Betere telefonische bereikbaarheid medewerkers, inspreken helpt niet om teruggebeld te worden. Tegenstrijdigheid, verkeerde informatie van medewerkers over info CV ketel. Bijv. Verkeerde thermostaat geadviseerd.

joop burgers

Goede uitleg

goede service alleen met contract als de 2 jaar om zijn komen ze maanden later.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

als de 2 jaar om zijn ook komen voor een service.