Verduyn

Snelheid en stiptheid

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Heel snel en keurig offerte traject. Complimenten voor de vriendelijkheid en stiptheid.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Ik heb geen handleiding van de ketel gekregen! Zou ik alsnog willen ontvangen...

Frank Feijen

Duidelijk advies

Goede vakman voor instalatie

Rutten E.W.H.

Gewoon goed en gladjes verlopen

Alles is goed en gladjes verlopen

Kraak

Snelle reactie bij aanmelding, daarna zeer slechte communicatie

Zeer slechte communicatie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Beter en helder communiceren, monteurs op pad sturen die kennis van zaken hebben,afspraken nakomen.

Heb herhaaldelijk email gestuurd maar tot nu toe nog niets van gehoord. Het gaat om een tado die niet wilde werken op de ketel.dit was van te voren bekend dat er tado aanwezig was,stuur dan de monteurs op pad met de juiste info. Nu heb ik zelf de tado aan de gang gekregen na uitzoekwerk.

Ik denk dat een korting op zijn plaats is,immers is er een service monteur uitgespaard omdat ik zelf de boel aan de gang heb gekregen.

Thea Sanders

Telefonische verkoop en uitleg goed en vriendelijk.

Ketel doet het goed, ziet er compact en stevig uit

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

De monteur was niet vriendelijk, zelfs “agressief” in zijn benadering. Ongeduldig en geirriteerd reageerde hij. Niet klantvriendelijk en correct. Hield er een vervelend gevoel aan over. Wil die niet... De monteur was niet vriendelijk, zelfs “agressief” in zijn benadering. Ongeduldig en geirriteerd reageerde hij. Niet klantvriendelijk en correct. Hield er een vervelend gevoel aan over. Wil die niet meer over de vloer hebben. Verwarming werkte daarna niet goed. (Twee verwarmingen koud)! Lucht in leidingen. Storingsdienst is moeten komen. Rookgasafvoer lelijk gemaakt en te lang. Hing vlgs storingsmonteur niet op afschot. Buren klagen over hoe het eruit ziet. Is anders als bij anderen met net zo’n afvoerbuis. Maar deels nieuwe buis geplaatst. Aangesloten op veel breder stuk van oude buis. Ziet er niet uit. Monteur is teruggeweest weer vervelende reaktie. Heeft stuk van pijp afgehaald. Ben nog niet tevreden over hoe het er uit ziet. Buren maken er opmerkingen over. Is geen reclame voor jullie.

Emiel van de Giessen

Monteurs weten beter en meer dan de mensen op kantoor. Er zou meer naar hun geluisterd moeten worden ipv het klote te plannen en dan de monteurs het laten uitzoeken

Slechte service en belabberde communicatie in combinatie met een belachelijke planning en oplossings capaciteit.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Stel nieuwe bekwame verkopers en backoffice mensen aan die wel meedenken met de klant en met vooral de monteurs. Alle oplossingen moesten van de monteurs komen.

Marc Bos

Vriendelijke medewerkers

Ik zal het niet aanbevelen voor het contact opnemen voor afspraken want daar moest ik zelf achteraan. En wel voor het aanbod

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Beter communiceren en luisteren wat de klant wilt en ook in de opdracht zetten voor de monteur. En eerder zelf contact opnemen in plaats van dat de klant na 3 weken zelf moet gaan bellen voor een... Beter communiceren en luisteren wat de klant wilt en ook in de opdracht zetten voor de monteur. En eerder zelf contact opnemen in plaats van dat de klant na 3 weken zelf moet gaan bellen voor een afspraak terwijl dat binnen een week zou gebeuren

Bekwame monteur

De Ketel is goed. Hij is door de monteur goed opgehangen. Dat is het probleem niet. Maar de communicatie is echt waardeloos. Je hoort niks wanneer ze komen. Ik heb zeker 2 mailtjes gestuurd nadat de... De Ketel is goed. Hij is door de monteur goed opgehangen. Dat is het probleem niet. Maar de communicatie is echt waardeloos. Je hoort niks wanneer ze komen. Ik heb zeker 2 mailtjes gestuurd nadat de tijd verstreken was waarop hij geleverd zou worden. Ik geloof dat ik op de 1e niet eens antwoord heb gekregen.
Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Dat is het probleem ook niet.
Dan wordt je na mailtje 2 gebeld op vrijdag of je maandag kan.
Er stond aangeven dat het binnen 14 dagen na plaatsen het bedrag van je rekening wordt afgeschreven, zoals vermeld.
We zijn inmiddels 6 maanden verder. En nog steeds niks afgeschreven.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Doe iets aan de communicatie met je klanten. Houd ze op de hoogte als de tijd verstreken is waarin de cv ketel geplaatst zou worden. Wij zaten midden winter met een cv die elk moment ermee kon... Doe iets aan de communicatie met je klanten. Houd ze op de hoogte als de tijd verstreken is waarin de cv ketel geplaatst zou worden. Wij zaten midden winter met een cv die elk moment ermee kon stoppen.

Vriendelijke installateur

Prima ketel en installateur.

Geen. Zo doorgaan

Luijbregts

Oude ketel werd verwijderd door leverancier.

Goed behandeld. Ook door monteurs.

Geen idee momenteel.