Kerqhof

Vriendelijkheid en het efficient werken

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede service en fijne, vriendelijke monteurs

Graden van de douchewater lager zetten, 65 graden ipv 80 ivm duurzaamheid

R.A.L. Martinus-Claus

De vertegenwoordiger.

Werkzaamheden bij de eerste montage niet kompleet uitgevoerd, benodigde materialen niet aan monteur meegegeven, bij montage dóór de muur heen geboord, gat wel dichtgesmeerd maar een lelijke plek is... Werkzaamheden bij de eerste montage niet kompleet uitgevoerd, benodigde materialen niet aan monteur meegegeven, bij montage dóór de muur heen geboord, gat wel dichtgesmeerd maar een lelijke plek is zichtbaar, monteurs hielden zich niet aan de coronaregels, toiletgebruik slecht, niet schoon achtergelaten, diverse (4x) telefoontjes gepleegd met Kemkens, wordt niet teruggebeld, 2e afspraak voor afmontage wordt geannuleerd wegens ziekte monteur, dit horen we dan een uur van te voren, waarom niet eerder? Wel veel respect voor de vertegenwoordiger, heeft goed werk verricht, duidelijke offerte en grote betrokkenheid. Mails worden niet beantwoord, de ketel functioneert wel goed, ware het niet dat ik vanmorgen in een mail geattendeerd heb op het feit dat de ketel uit zichzelf 2x is aangegaan, temperatuur stond op17º, hierop nog geen antwoord gekregen, nog geen bevestigingsmail. Graag wil ik wel eens met iemand van Kemkens van gedachten wisselen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Aandacht besteden aan klanten.

AHC Hermes

Helemaal niets

Slecht communiceren !!!
Tegenstrijdige adviezen

Intern communiceren

Kundigheid en netheid

goede service en kundig en vriendelijk personeel

Zie boven

Ik heb nog maar sinds kort een cv ketel van Kemkens, de monteurs maakten een prettige en deskundige indruk op mij.

Iets meer uitleg.

Eigenlijk niets.

20 april is verkeerde ketel geleverd. Na dag wachten niet op korte termijn te herstellen. Aansluiting oude ketel en en watertoevoer niet goed hersteld. Op 4 mei eindelijk nieuwe ketel maar goede... 20 april is verkeerde ketel geleverd. Na dag wachten niet op korte termijn te herstellen. Aansluiting oude ketel en en watertoevoer niet goed hersteld. Op 4 mei eindelijk nieuwe ketel maar goede onderdelen ontbraken. Na dag wachten wel apparatuur maar aansluiting aan bestaande zonneboiler lukte niet. Daarvoor is apart (na uren)een specialist komen opdraven. Uitleg over het gebruik heb ik niet gekregen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Interne organisatie aanpakken. Dat is nu tweemaal niks.

Ingels

Goede tekst en uitleg

Omdat ik het goed vind

Professioneel

netjes gemaakt en vriendelijke personeel

nvt

Van Marion

Vriendelijke service,

Ketel lijkt goed. Service was uiteindelijk goed.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Ruim voldoende rijd in voor uitleg. Als de montage niet goed is, stuur dan niet de zelfde monteur.