Familie Plevier

Nette afwerking

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goed voorproces

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Afspraken scherper navolgen als de levering in gang gaat.

Desiree Haar

Niks. Alleen wilbert reageert op mijn mails

Slechte service. Communicatie is ver onder 0

Tja

Lia

De snelheid

Weinig informatie bij het plaatsen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Betere informatie klant gevraagd om twee aftap kraantjes. Antwoord monteur staat niet in de offerte. Ze hadden ook kunnen antwoorden ga het even navragen of we deze mogen plaatsen. Totaal geen uitleg

van Bremen

Snelle en goede service. Onze CV-ketel diende met spoed vervangen te worden ivm een defect in de ketel.

Huur- en koopmogelijkheid.

Van muilekom

Dat ze erg behulpzaam zijn ook aan de telefoon

Het plaatsen was erg snel, en alles netjes geregeld

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

over het leasen nog niets

V. Lith

Duidelijkheid

Leidingen checken voor vertrek

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Tot aan het akkoord op de offerte was kemkens enorm proactief maar na het akkoord is de order binnen en veranderd alles in reactief

Sidney

Vriendelijke installateurs

De ketel werkt fijn maar er zijn een aantal problemen na installatie. We hebben lekkage gekregen en het schoorsteenpijpje van CV ketel is niet goed. Er is rapport opgemaakt door kemkes medewerker... De ketel werkt fijn maar er zijn een aantal problemen na installatie. We hebben lekkage gekregen en het schoorsteenpijpje van CV ketel is niet goed. Er is rapport opgemaakt door kemkes medewerker met melding dat het opgelost gaat worden. Daarna bleef het stil. Op mails word niet gereageerd. Meerdere keren gebeld, er word beloofd het op te lossen maar er komt geen actie. Zeer slechte opvolging dus.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zorg dat problemen opgelost worden. Ik zal niet snel weer bij Kemkens iets bestellen als dit niet gebeurd

Communicatie

Goede communicatie geen onplezierige verrassingen. Deskundige installatie.

Geen ga zo door

Monteurs zijn aardig lui, die doorwerken en goed toegankelijk zijn voor vragen.

wel aanbevelen voor de vlotte montage, niet voor het onvoldoende kennis hebben van ingewikkelder regelingen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zorg dat de monteurs kennis hebben van de regeling van de ketels in combinatie met moderne computergebaseerde thermostaten