X

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Zeer slechte communicatie. Telefonisch niet bereikbaar en reageren op mailberichten zeer laat en alleen na meerdere verzoeken en dan ook nog op een hele vervelende manier/toon.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Verbeter het klantcontact, zowel qua snelheid als vriendelijkheid!

Snelheid en wijze van communiceren vanuit sales

Volstrekt ontoereikende uitvoering van opdracht

Kom afspraak na

Niets het was voor mij matig

Toch geen goede service met het instaleren. Een zzp-er die niet voldoende uitleg gaf en zegt zelf maar uit te zoeken hoe de termosstaat werkt

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Enkel eigen personeel sturen en meteen om feedback vragen.

Alleen maar vriendelijke en nette mensen (ook telefonisch) ontmoet.

Omdat ik het idee heb dat Kempkens een betrouwbare firma is.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Nu heb ik een kwartiertje voordat de monteur komt, bericht gekregen dat men eraan komt. Zou het mogelijk zijn om bijvoorbeeld al 1 of 2 dagen van te voren een mail te sturen om de afspraak te... Nu heb ik een kwartiertje voordat de monteur komt, bericht gekregen dat men eraan komt. Zou het mogelijk zijn om bijvoorbeeld al 1 of 2 dagen van te voren een mail te sturen om de afspraak te bevestigen.

H van dijk

Niets

Nieuwe ervaring.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Altijd graag dezelfde monteur op een app complex.

Niet

Goed aanbod

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Ja dat ze invervolg ook de ketel bij vullen als ze een nieuwe hangen

Wouter minkhorst

Nvt

De werkzaamheden zijn nog niet klaar (module thermostaat ontbreekt en radiator kranen lekken). Dit is nog niet ondanks herhaaldelijk verzoek verholpen. Graag spoedig reactie!!

Graag contact

Kundige en vriendelijke monteurs

We hebben een week zonder CV gezeten terwijl de indruk gewekt was dat we de volgende dag een nieuw onderdeel gemonteerd zouden krijgen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Duidelijker communiceren mocht de levertijd van een onderdeel lastig zijn.

Jesse

Voorspoedige installatie

Na het tekenen van de offerte geen inhoudelijk contact meer gehad. De monteurs waren niet van Kemkens. Na installatie geen contact meer geweest of alles na wens was en of er nog vragen zijn

Contact opnemen na installatie

Kees

Monteurs doen gewoon goed hun werk

Omdat niet alle afspraken worden nagekomen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Ik mis het extra stukje service dat je mag verwachten, waarom ik ook gevraagd heb. Je kunt een goede ketel laten installeren maar als die niet goed afgesteld wordt incl radiatoren waarom ik 2 x heb... Ik mis het extra stukje service dat je mag verwachten, waarom ik ook gevraagd heb. Je kunt een goede ketel laten installeren maar als die niet goed afgesteld wordt incl radiatoren waarom ik 2 x heb gevraagd en steeds is toegezegd door de mensen op kantoor, dan heeft het weinig zin.