De vriendelijke monteurs

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Vriendelijk, professioneel en snelle service

J. van de Kreke

De open manier van benadering en de vriendelijke manier van omgang

We hebben een goed en duidelijk advies gekregen en er werd gewaarschuwd dat we geen te zware CV/ketel moesten nemen.

ga zo door.

De tijd die werd genomen om de keuze voor ons duidelijk te krijgen.

De installatie door Kemkens is, na wat strubbelingen, uiteindelijk zeer goed verlopen. De monteurs hebben de cv-ketel incl. de benodigde onderdelen goed geïnstalleerd en een korte uitleg gegeven.

Cornal evers

Goede ketel en goede service

Service

N.v.t

Snelheid.

Huren is makkelijk, je bent altijd verzekerd van service.

Geen.

Vinnie

Alles ineens, en doorgaan tot het af is. Is gewoon super fijn.

Er wordt een werkend en goed product afgeleverd. Ook het opstellen van een aangepaste offerte was geen probleem. Super.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Het ondertekende contract even toezenden ter bevestiging. Deze is na ondertekening niet meer digitaal toegankelijk. (maar daar wordt al aan gewerkt).

Freek Rohlfs

Heb niets toe te voegen aan mijn waardering

Betrouwbaarheid

Niets

Alex

Ze boden mij allerlei oplossingen en tips aan

Goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Relaxte medewerker bij het geven van persoonlijke advies

goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Ophaal service van oude ketel verliep niet goed dat is jammer als dan een andere firma minder goed zijn werk doet.

De manier en de vriendelijkheid van communiceren

Super fijn contact, heldere uitleg en een super fijne installateur

Blijf zo door gaan!