Niets bijzonder
Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?
Snelle service en advies
Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?
Snelle service en advies
Zeer goede service
Ga zo door je hebben mijn moeder geweldig geholpen
montage snel en efficiënt
Ik moet een week wachten op de filters, eens kijken of ze betrouwbaar zijn?
Goede en snelle service
nvt
Nergens geen omkijken meer naar bij storing of kapotte ketel binnen 24 uur een monteur op de stoep
Vriendelijke monteurs, vakmannen zeer net werk geleverd en alles netjes uitgelegd en geïnstalleerd
Ga zo door
goede uitleg
In het begin opstart problemen....toezegging werd mort nagekomen
Afspraken nakomen.....wij snappen dat dut niet altijd kan....maar bel dan ff....kleine moeite!!
In ons geval was cv kapot. Er was snel n offerte en ook snel opdracht gegeven.
Naderhand...
Goedemorgen mijnheer/mevrouw Govers,
Dank u wel voor uw reactie, ik begrijp dat de communicatie helaas niet naar wens is verlopen en ik ga deze dan ook doorzetten naar de desbetreffende afdeling...
met die ketel is niets mis. De facturering van bijzaken roept twijfels en onduidelijkheden op.
de omschrijving op facturen is zeer onduidelijk en oncontroleerbaar voor mij als klant.
Goedemorgen mijnheer/mevrouw,
Dank u wel voor uw reactie, uw verbeterpunt over de facturatie gaan wij doorzetten naar de desbetreffende afdeling.
Kemkens BV
Offerte was snel gemaakt, installatie snel geregeld. Nu afwachten hoe de cv ketel het doet komende jaren
Volgende keer graag monteurs sturen die NIET stinken. Dit was echt niet normaal meer