Vriendelijkheid en netjes werken

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Dit is nu al moeilijk te zeggen. Hang net. Dus weten niet of het langdurig werkt, of we het merken aan de energierekening

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

zelf( monteur) eerst de gebruiksaanwijzing doorlezen voordat hij uitleg gaat geven

Monteurs waren vriendelijk en netjes.

Prima service en snelle levering

Niet, we zijn tevreden

Van Nuland

De bekwaamheid van de monteur

Heel snel hadden we een nieuwe ketel binnen 3dagen

Ga zo door

Dave

De snelheid van het maken van een passende offerte, en de snelle uitvoering hier van.

Prima contact, en afspaken worden nagekomen.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Na de installatie was er een onderdeel manco tbv de afwerking van het rookgas afvoer kanaal. Dit zou geregeld worden, alleen heb ik hier zelf over moeten bellen na een week niets gehoord te hebben.... Na de installatie was er een onderdeel manco tbv de afwerking van het rookgas afvoer kanaal. Dit zou geregeld worden, alleen heb ik hier zelf over moeten bellen na een week niets gehoord te hebben. Dit zou sneller geregeld kunnen worden naar mijn mening.

Sauer

Vakmanschap

Wel

Alles ok

Van der Wielen

Oplossingsbereidheid

Het heeft meer dan een week geduurd voordat de ketel probleem werkte.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Vaste monteurs naar ieder adres

Deskundigheid en alertheid onderhoudsmonteur die voor lekkage oude ketel was ingeschakeld

Zeer goed advies van onderhoudsmonteur Dennis, daarna snelle levering.
Prettig contact met diverse medewerkers waarbij alle gemaakte afspraken zijn nagekomen

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Nadat de eerste offerte was ontvangen moest deze worden aangepast. Het duurde erg lang om de medewerker die de offerte had gemaakt telefonisch te pakken te krijgen. Heb erg lang in de wacht gestaan... Nadat de eerste offerte was ontvangen moest deze worden aangepast. Het duurde erg lang om de medewerker die de offerte had gemaakt telefonisch te pakken te krijgen. Heb erg lang in de wacht gestaan bij bellen algemeen nummer

Verhoeven Eindhoven

Snelheid van plaatsen (kwam door een gat in agenda) maar toch.

De ketel kostte mij zo'n 1900 euro. De helft voor de ketel zelf en de andere helft voor materialen en vooral uren monteur. Monteur is max 3 uur bezig geweest en er zijn niet teveel materialen... De ketel kostte mij zo'n 1900 euro. De helft voor de ketel zelf en de andere helft voor materialen en vooral uren monteur. Monteur is max 3 uur bezig geweest en er zijn niet teveel materialen gebruikt. Kortom, wat een enorm uur tarief !!!

H. Dijk

Weinig

Vervelende ervaring met offerte procedire

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Afspraken nakomen en een betere offerte procedure

Nieveld

De snelheid van installatie

Ik heb goeie ervaringen met kemkens

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Geen jullie hebben voldoende kennis