Vakmanschap

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede service en gekwalificeerd personeel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Geen enkele ... zeer tevreden klant

Eve

Niets

We hebben een airco bij Kemkens besteld. Deze kon vanwege drukte niet geplaatst worden in de zomer. Verzet naar maart 2021. Zowel per mail als telefonisch bevestigd gekregen. Dag van de installatie... We hebben een airco bij Kemkens besteld. Deze kon vanwege drukte niet geplaatst worden in de zomer. Verzet naar maart 2021. Zowel per mail als telefonisch bevestigd gekregen. Dag van de installatie zijn we gebeld dat het toch niet kon vanwege gewijzigde regels. Komen dus nooit meer. Heel vreemd en vervelend.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Afspraken nakomen en als dat niet kan op tijd en eerlijk aangeven

R.leerentveld

Vriendelijkheid en vakkennis van de monteurs.

Bekendheid en betrouwbaarheid.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Installatie verliep netjes en rustig

goede installatie

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

wees goed voor je werknemers dab hebben ze weinig te klagen

PB

Vriendelijke monteurs

ik heb die ketel nog maar net, ik ga zoiets pas aanbevelen als hij op lange termijn goed bevalt

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

het op basis van wat foto's doen van een offerte heeft in mijn geval tot allerlei verassingen achteraf geleid

Peter Schelkers

De eerlijkheid, werkinzet en bereidheid van de monteurs.

Omdat het project niet volledig is afgerond, ik al wel wordt verwacht te betalen maar ik tot nu toe, ondanks 2 contact pogingen mijnerzijds, nog geen toezegging heb wanneer het echt gaat werken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Beloof niet wat je niet na kunt komen en Houdt een klant die getekend heeft geïnformeerd, vooral als je onvoldoende capaciteit hebt.
Een maand wachten is niet erg als je weet dat er dan iemand...
Een maand wachten is niet erg als je weet dat er dan iemand komt, een week wachten op een 2× toegezegd telefoontje wel

Mark

Netjes alles meegnomen

Misschien iets meer info vooraf

Afkoop contract aanbieden

Rene van Oene

Vriendelijke monteurs

19 januari zou ketel compleet geinstalleerd worden. Nu, 2 maanden later zijn werkzaamheden nog niet afgerond en weet ik nog niet wanneer dat wel het geval is.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

afspraken nakomen. niet steeds klant laten bellen. actie ondernemen.

Richard

Bet advies gesprek en de service engineer die na de installatie kwam nav klacht.

Persoonlijk advies gesprek was snel en goed. Het installatie team was echter bedroevend slecht, de service man die nav een klacht hierover kwam was weer heel goed bezig, helaas zijn er nog enkele... Persoonlijk advies gesprek was snel en goed. Het installatie team was echter bedroevend slecht, de service man die nav een klacht hierover kwam was weer heel goed bezig, helaas zijn er nog enkele rest punten niet opgelost en ook een email daarover wacht nog op een reactie. Kortom heel wisselend beeld van dit bedrijf en daarom gemiddeld een 5.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Installatie team vervangen door gemotiveerde mensen en proactiever op email reageren. Daarnaast zou een evaluatie gesprek met een manager zeker toegevoegd moeten worden. Nu hoor je niets meer over... Installatie team vervangen door gemotiveerde mensen en proactiever op email reageren. Daarnaast zou een evaluatie gesprek met een manager zeker toegevoegd moeten worden. Nu hoor je niets meer over je klacht en wat daarmee gedaan wordt.

Goede service