M. Sipman

Degene die mij advies gaf en te woord stond met mijn vragen, kwam heel eerlijk en met kennis van.zaken over. Dit gaf vertrouwen.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Tot nu toe altijd heel goed contact en service ervaren

Dekkers Harry

Tijd voor de klant

vertrouwd en goede service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

als een storing vaak voorkomt bij installatie nieuwe ketel, meteen het ontbrekende onderdeel installeren en niet nadat de klacht kenbaar wordt gemaakt door de klant. nadat de klacht kenbaar was... als een storing vaak voorkomt bij installatie nieuwe ketel, meteen het ontbrekende onderdeel installeren en niet nadat de klacht kenbaar wordt gemaakt door de klant. nadat de klacht kenbaar was gemaakt bij de service monteur wist hij meteen welk onderdeel hij extra moest monteren. Klachten zeer herkenbaar bij vele klanten van een nieuwe ketel.

Biggelaar

?

Er zijn wat fouten gemaakt en heb hier niks meer over gehoord

Betere communicatie

Rudy Visser

Weinig

Ketel op zich is niks op aan te merken

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

In ieder geval als er de afspraak gemaakt wordt om terug te be llen. Dan ook terug bellen. Dit gebeurt dus niet

Fam vd Wielen

Nette en snelle montage door de monteurs

Omdat ik niet kan vergelijken met andere of andere beter of slechter zijn

M Vrijenhoef

Werk van de monteurs

Dat kan ik wel. IK ben niet tevreden over de accountmanager, hij heeft ons op het verkeerde been gezet waardoor onze wensen niet zijn uitgevoerd. Wel tevreden over de monteurs, ketel keurig werkend... Dat kan ik wel. IK ben niet tevreden over de accountmanager, hij heeft ons op het verkeerde been gezet waardoor onze wensen niet zijn uitgevoerd. Wel tevreden over de monteurs, ketel keurig werkend opgehangen

Luisteren naar klanten

Maikel Wagelmans

Bestellen was snel geregeld.

Door montage fout een heel weekend zonder warm water gezeten. Discussie over wel of niet een contract met de storingsdienst. Ketel maakt veel herrie. Slecht voorgelicht..

Betere voorlichting geven.

De uiteindelijke installatie zeer tevreden

Fijne ketel, installatie iets minder tevreden. Kundig en behulpzaam, maar rommelig en bang voor het laminaat boven. Gereedschap werd nogal hardhandig op het laminaat gesmeten

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Netheid en voorzichtigheid met vloeren

Alles werd netjes achtergelaten. Alleen het gat dat gehakt moest worden, moest op een later moment nog worden gedicht.

Communicatie verliep langzaam. Spoedaanvraag in september en de nieuwe ketel kwam in januari. Lekkages aan leidingen na plaatsen van de ketel.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Mailen als bellen niet lukt of na enkele pogingen geen gehoor geeft.

Kemkens was in drukke tijd jaar WEL beschikbaar voor diagnose oude ketel, voorstel nieuwe en levering en plaatsing na twee weken. Bedankt daarvoor.

Prima snelle service bij storing. Goed advies nieuwe ketel. Netjes gewerkt door monteurs. Correcte aftersales en facturatie. Zeker aan te bevelen.

Ga zo door.