P. de Jong

Efficiënte en effectieve installatie

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Prijs kwaliteit verhouding

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

spreek sneller een leverdatum af, verkoop zegt normaal binnen 2 a3 weken. na vier weken had ik nog niets gehoord.

F.G.B. van Grinsven

Netjes geplaatst.

De ketel is prima, alleen het plaatsen de afhandeling ben ik niet echt gelukkig mee.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Als men een ketel plaats zou het fijn zijn als ze ook alle radiatoren ontluchten.

Ad van Houtum

Nette monteurs

Komen op afspraak

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Nachts niet meer bellen voor komst monteur bij melding storing

C Slaats

De vriendelijkheid

ik heb weinig toe te lichten alles is goed verlopen

Quinten

Waldemar Trzebiatowski

De medewerkers van de reparatieafdeling toonden alleen professionaliteit, maar de monteurs die de kachel installeerden, installeerden de kachel en de installatie niet correct en het defect is tot... De medewerkers van de reparatieafdeling toonden alleen professionaliteit, maar de monteurs die de kachel installeerden, installeerden de kachel en de installatie niet correct en het defect is tot dusver niet verholpen.De monteur die op 10.01.2021 was heeft de storing verholpen, maar binnen 2 dagen moest iemand van Kemkes service mij terugbellen. Vandaag is 14.01.2021 geen reactie van Kemkens recensie Geen telefoontje Wachten.

Een cv-ketel is nog niet klaar.Ik was 2 storingen,het is niet klaar.Ik wacht nog 5 dagen bij reactie ,bellen.Het is onaanvaardbaar.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Gebrek aan perfecte communicatie tussen installateurs, reparatiedienst en mensen van het kantoor Gebrek aan communicatie kan het vertrouwen en de betrouwbaarheid beperken en nieuwe klanten... Gebrek aan perfecte communicatie tussen installateurs, reparatiedienst en mensen van het kantoor Gebrek aan communicatie kan het vertrouwen en de betrouwbaarheid beperken en nieuwe klanten aanmoedigen om het merk Kemkens te gebruiken.

Huibers

Vakbekwame, rustige en goede installateur met een goede assistent.

Gelukkig hadden wij een snelle levering. De ketel werd vakkundig geïnstalleerd, tot op heden goed.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Help mensen die in de kou zitten en/of zet die op de urgentielijst.

Verweij

Goede montage en uitleg

Goede service

Frans Verschuren

Goede professionele monteurs.

Goed geholpen, de prijshad wel iets lager gemogen.

Peter van Amelsvoort

In de offertefase kreeg ik duidelijke uitleg

Na installatie van de ketel moesten er binnen enkele weken servicemonteurs langs komen om fouten gemaakt tijdens installatie te herstellen, lekkage bij een koppeling en losse bedrading waardoor... Na installatie van de ketel moesten er binnen enkele weken servicemonteurs langs komen om fouten gemaakt tijdens installatie te herstellen, lekkage bij een koppeling en losse bedrading waardoor thermostaat niet volledig werkte. Slordig!

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Rustiger en minder slordig werken, meer tijd nemen voor uitleg