n

_

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goed advies , netjes van te voren mail wanneer ze komen en op de dag zelf nog bericht hoe laat. Keurig de oude cv-ketel verwijderd en nieuwe geplaatst. Oude cv ketel later op de dag nog opgehaald.

_

R. van Maurik

De snelheid waarmee ik geholpen was

Goed geholpen en snelle services

c.v R

Onze complexe situatie was voor het eerste installatie-duo te ingewikkeld. Dezelfde dag stond er een meer ervaren monteur voor de deur om de installatie af te maken. prima geregeld.

Al jaren prima geholpen met jullie service, nu samen een nieuwe ketel uitgezocht. bevalt prima.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

6 weken wachten op een nieuwe ketel terwijl de onze het echt aan het begeven was, was stressvol. De boodschap: als uw ketel het echt niet meer doet kíjken we óf we u eerder kunnen helpen....dat... 6 weken wachten op een nieuwe ketel terwijl de onze het echt aan het begeven was, was stressvol. De boodschap: als uw ketel het echt niet meer doet kíjken we óf we u eerder kunnen helpen....dat hielp niet echt al begrijpen we dat jullie het druk hadden.

Venema

Advies vooraf

Werkvoorbereiding slecht, rommel zou achteraf opgehaald worden. Resultaat: op straat bleef enorme rotzooi achter die ik zelf heb moeten opruimen. Ook gemeld aan Kemkens en wacht na bijna maand nog... Werkvoorbereiding slecht, rommel zou achteraf opgehaald worden. Resultaat: op straat bleef enorme rotzooi achter die ik zelf heb moeten opruimen. Ook gemeld aan Kemkens en wacht na bijna maand nog op reactie. Daarnaast norse en weinig meedenkende monteur.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Doe iets met mijn mail en bovengenoemd commentaar.

Teitsma

Snelle en goede service

Goede en snelle service dat vertrouwen geeft.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zou teruggebeld worden over een vervolgafspraak dat is helaas niet gebeurd waarna ik zelf contact heb opgenomen. Was daarna wel snel geregeld.

Renske

De ketel hing zo en prettige uitleg

De ketel is prima, maar tijdens het instaleren zijn er wat dingen mis gegaan. De vloer op een van de slaapkamers stond onder water omdat ze vergeten waren het kraantje van een van de verwarmingen... De ketel is prima, maar tijdens het instaleren zijn er wat dingen mis gegaan. De vloer op een van de slaapkamers stond onder water omdat ze vergeten waren het kraantje van een van de verwarmingen dicht te draaien, hierdoor zijn een hoop spullen die nog in verhuisdozen stonden nat geworden. De monteur kwam dit melden, maar heeft hier geen excuses hiervoor aangeboden.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Ik ben zelf vergeten om te vragen hoe de ketel ingesteld is (qua zuinigheid bijvoorbeeld) het was fijn geweest als ze daar iets over hadden gezegd. De punten over de medewerkers is het gemiddelde... Ik ben zelf vergeten om te vragen hoe de ketel ingesteld is (qua zuinigheid bijvoorbeeld) het was fijn geweest als ze daar iets over hadden gezegd. De punten over de medewerkers is het gemiddelde van de 2. De meest ervaren medewerker was erg prettig in de omgang en ook kundig. De ander had duidelijk minder ervaring en was ook minder professioneel.

Piet van Altvorst

Afspraken nagekomen

Vakkundig en goede aan

Betere bereikbaarheid per Email
Reeds 2 Emails gestuurd die niet beantwoord worden.
Factuur behandeling niet juist

Jacobs

Op tijd

Vakkundigheid

Seka

Omdat ik hop en heb vertrouwen in dat afspraken worden nageleefd en gedan .

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Betere mondelinge communicatie met klant.

van Roozendaal

Snelheid

Ben tevreden over de afwikkeling

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Afmelden kan beter, monteurs waren weg en niet meer telefonisch bereikbaar