Annet Scharft

Klantvriendelijkheid zowel van verkoop als monteur

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Goede service en afspraken

Ga zo door

Van Erkel

Vakmanschap

Heldere communicatie, goede vaklui

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Hou ook oog voor de diepte vd ketel. Het model dat bij ons is geïnstalleerd paste qua hxb, maar niet id diepte. Kast kan nu niet meer dicht.

Hans Kuiken

Snelheid installatie en uitleg

Service snelheid en ervaring

zo door gaan

Ze

Prima verlopen. Wel zeer apart dat er een camera inspectie aan voorging en het toen toch problemen gaf met het plaatsen. Is echter wel gelukt.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Ik vind het lastig te begrijpen dat er een ketel geïnstalleerd wordt en meneer mij niet kan uitleggen hoe de thermostaat werkt.

Haanschoten

Kennis van zaken

Eerlijk advies; deskundige mensen; plezierig proces.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Ga zo door; onderhoud goede relatie met klanten

Neeskens

Netjes afgewerkt en vriendelijk medewerkers zowel op kantoor en monteurs

Netjes geplaatst, en goed produkt

Voor al doorgaan

Versteijnen

Service

Service is goed. Helpdesk ok. Monteurs ok

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Bij huizen on bepaalde leeftijd kan asbest voor komen. Daar leken ze niet op voorbereid.
Bij de info over de asbest kwam niet alles in een keer. Met elk telefoontje kwam er weer een puzzelstukje bij. Dat was onhandig om beslissingen op te nemen

Mariusz

Goed en snel

Zeer goed

Van der Burgh

De monteur van vandaag is echt top

Ik zou de monteur van vandaag wel aanbevelen maar de monteur van vorige week absoluut niet.. leek dat die snel weer naar huis wilde.. bleek namelijk een onderdeel gewoon kapot te zijn en hij is... Ik zou de monteur van vandaag wel aanbevelen maar de monteur van vorige week absoluut niet.. leek dat die snel weer naar huis wilde.. bleek namelijk een onderdeel gewoon kapot te zijn en hij is hooguit 5 min bezig geweest en nu heeft zn collega gewoon een uur werk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Monteurs die naar huis willen niet naar ons sturen en ons eigenlijk nog in de kou laten zitten

Willem-jan Martens

Vriendelijkheid