T Teunissen

Sms dat monteur er aan kwam

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Slechte ervaring!

Eerlijke informatie geven

K. Veldhuisen

Na installatie van de ketel, heeft de monteur ook de thermostaat even voor mij op een weekprogramma ingevoerd.

Het demonteren en installeren is binnen twee uur gedaan en beleefde monteurs.

J.van Osch

Vriendelijk,en proffesioneel

Proffesioneel en duidelijk

Ga zo door

van Trierum

Zie boven !!!

prima voorlichten; prima afspraak nakomen; prima geinstalleerd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

automatisch de rekeningmoetenlaten betalen ... dat vind ik heel onaangenaam

CTH Hendriks

Snelheid van instaleren

ik kan niet in andermans portomene kijken

D.shen

Compleet service

Goede prijs met snele dienst

Nu nog geen.

Peter de Bree

De installateurs waren heel kundig en behulpzaam, dat geeft vertrouwen in de installatie

Het offerte proces liep niet vlekkeloos, dit kwam ook tot uitdrukking bij de installatie. Er werd gewerkt vanuit een oude offerte.

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Verbeter het verkoopproces zodat er geen zaken verloren gaan en er van de laatste offerte de opdracht wordt uitgevoerd.

Hans Raaijmakers

Bekwame monteur.

Keurige offerte, betrouwbaar bedrijf, goede service

Ben tevreden

Ben de Haardt

Alles, niets negatief.

ik ben niet van het aanbevelen. Als ik gevraagd wordt zal ik mijn ervaring wel delen

Ga zo door.

A den Bekker

Snelle en nette afwerking

Correcte en nette monteurs die netjes werken en geen troep achter laten.

nvt