Arno Smids

Uitleg en vriendelijkheid

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Vriendelijke snelle plaatsing van de CV alles netjes achter gelaten en opgeruimd met een duidelijke uitleg

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Communicatie bij afspraak maken voor installatie tijd en dag. Bij ons was de afgesproken levertijd ver overschreden!

Rick Geurts

De CV-ketel markt is erg ontransparant, met verborgen kosten.

Gewoon prima, goede monteur

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Nadruk leggen op jullie transparantie.

Rob Rosmulder

De eerste persoon die ik maandagochtend aan de lijk kreeg nam alle tijd, jende de antwoorden op al mijn vragen en dacht me

goede voorlichting, nakomen afspraken

nvt

Gil Smit

Zie beoordeling.

Vanaf 1e contact tot aan plaatsing helemaal tevreden.

Nova

Fijne monteurs

Noet

Hnj van kan

Kennis van monteurs

Kennis van monteurs

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Werking van instellen van temperatuur werd niet goed gegeven

Peter Koster

Klantvriendelijk

Snel en vakkundig en zeer vriendelijk personeel

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Wellicht nadere uitleg over gebruiksmogelijkheden via de app, wat meer begeleiding daarin

Bas

Snel en betrouwbaar

Goed service

Lagere prijzen

niet aanbevelen zou zijn over het niet tijdig contact opnemen inzake de plaatsting en levering. Dit zou binnen 3 weken gebeuren maar is niet gebeurt. Ik moest hiervoor zelf bellen.

Henk

Vriendelijke monteur en zeer duidelijk en goede uitleg

Goede service en betrouwbaar en duidelijk

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Zorg dat je zulke monteurs niet kwijt raak