Meerwijk

Snelle installatie en monteurs die gewoon lekker aan de gang gaan.

Kunt u dit toelichten? Waarom zou u een cv-ketel van Kemkens wel/niet aanbevelen?

Zeker wel, fijne vertegenwoordiger (Max) en snelle reactie op offerte aanvraag. Installatie was ook helemaal prima

Vooral zo doorgaan

Alles.

De afspraken goed nagekomen,ketel keurig geinstalleerd.

N.V.

Nette monteurs. Met een goed verhaal.

Goede professionele monteurs

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Ze gaven aan er snel te zijn en dat was ook zo. Vriendelijke medewerkers, zowel aan de telefoon als de installateurs

Ik kreeg snel reactie en de communicatie was zeer helder vanuit klantenservice. Plaatsing snel en netjes.

Geen!

Correctheid monteurs

zou vooraf over offerte gebeld worden maar na 5 dagen zelf gebeld. Montage etc snel en goed gebeurd

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Sneller bellen na offerte ( zeker na 3 dagen)

Lihao

Kemkems is telefonisch gezien zeer goed bereikbaar, dat is erg zeldzaam in dit branche.

Snel, prima service

Welke tips of suggesties heeft u nog voor Kemkens?

Meer persoonlijke vragen stellen ovet welke CV ketel we nodig hebben. Kemkems heeft ons CV ketel CW4 offerte gestuurd, CW4 is eigenlijk "net" genoeg voor een huis met vloerverwarming en redelijke... Meer persoonlijke vragen stellen ovet welke CV ketel we nodig hebben. Kemkems heeft ons CV ketel CW4 offerte gestuurd, CW4 is eigenlijk "net" genoeg voor een huis met vloerverwarming en redelijke straal uit warme stortdouche.

Snelheid reageren

zeer goede service

Hoeks

Ik vind dat er goed geluisterd wordt en een eerlijk advies word gegeven.

Goede service en snel met reageren👍

Ga zo door

P.Reijs

Dat de monteurs goed zijn opgeleid .Kennis van zaken en
keurige verzorgde jongelui.

Ik moet nog afwachten ,hij hangt pas zeven dagen.
de winter moet nog komen????

fijn zou zijn om, als er een nieuweketel is gemonteerd dat
een goede afspraak over de service abonnement en niet als je kruisje zet per ongeluk dat je aan het abonnement vastzit.
Geef bij...
fijn zou zijn om, als er een nieuweketel is gemonteerd dat
Geef bij de rekening een advies welk abonnement er bij hoort.

Nooijen

Afwerking

Binnen een paar dagen geleverd

Aan tijd afspraak houden